Lidl német online webshop-ról, valaki rendelt már valaha valamit?
M.o. boltokból az adott termék el fogyott, és nagyon jó áron lenne az adott termék.
Elkezdtem én le adni a rendelést csak az irányítószámnál van gond nekünk itthon 4 számjegyű, Németországba pedig 5 számjegyű, és gmail email címemet se fogadja el.
Röviden ennyi.
Kamu kérdés megint! Nem unod még ezt a jaj nem szolgálnak ki, nem adják el nekem az árut nehogy pénzük legyen belőlem kamu kérdéssorozatodat???
"M.o. boltokból az adott termék el fogyott"---ha jól pörög a termék, akkor azt folyamatosan újrarendelik, hiszen abból van a profit, ha jól pörög és keresett az árú! De a csöpp kis eszeddel mindig e köré építed mégis a kamu kérdéseidet!
Nem kamu kérdés! Van is megoldás!
Egy közvetítő futár cég (mailboxde.com), aki ebben a segítségedre lehet.
Ő németországi csomag fogadó raktárral rendelkezik, és nemzetközi szállítmányozást bonyolít le, a világ bármely pontjára Németországi webhopokból beleértve a "lidl.de"-is.
Nekem is ilyenre van szülkségem, csak nem Németországi címől, hanem Szlovákiaival renelkezővel, akinek van ott átvevő címe, és hozzám küldi/szállítja tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!