E-bayra regisztráltam a saját nevemmel, de még csak 13 éves vagyok. Ha rendelek valamit, az én nevemre hozzák és anyukám veszi át helyettem?
És ebben a kérdésben mennyire releváns, hogy 13 éves vagy?
Vagy azt hiszed, hogy azért, mert 13 éves vagy, a te nevedre szóló küldeményt neked nem adja át a postás?
Simán átveheted te is, csak nem személyi igazolvánnyal, hanem diákigazolvánnyal igazolod magad. De ha nem vagy otthon, akkor bármelyik családtagod átveheti, ha csak nem speciálisan, "Csak saját kézbe" postázott csomag.
De az e-bay-re ez nem jellemző. Még az aláírásos/átvételes csomagküldés is ritka, jellemzően csak nagy értékű termékeknél alkalmazzák. Elég sokat használom az e-bay-t, 10-ból 9 küldeményt simán bedobnak a postaládába. Akkor adják át személyesen, ha a méret miatt nem fér bele, vagy az érték miatt ajánlottan vagy érték-biztosítva küldik.
Ha ahhoz elég idős vagy, hogy bankszámlád legyen, akkor a postás sem fog a korod miatt akadékoskodni.
engem kevesbe erdekel, hogy anyukad atvehetei vagy sem
inkabb azt aruld el hogy tudsz ebayrol rendelni barmit is Paypal nelkul? A Paypalhoz a minimum eletkor 18 ev
Ha a sajat nevedre hozol letre Paypalt, csak a sajat nevedre kiallitott kartyaszamot tudod hozzarendelni. Ha anyukad kartyajat akarod hasznalni, akkor anyukad nevere kell letrehozni a Paypalt majd azt hozzarendelni az eBayhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!