Mennyi ideig tart egy felmondás?
Addig, amíg átadod a felmondási papírodat, azaz 1 perc :D
De ha a felmondási időre vagy kíváncsi, akkor az attól függ, milyen munkaszerződésed van: még próbaidőn vagy már határozatlan idejűn, netán határozott idejű.
A Tiéd milyen? Próbaidős vagy még?
Engem 10.55-kor behívatott a főnököm, azzal nyitott, hogy sokáig nem ér rá 11-re megy tárgyalásra, aztán 3 hét szabira. Majd jött a szöveg, hogy máshol jobban tudnám kamatoztatni a képességeimet és elém tolta a közös meggyegyezéses papírt, nem olvastam el a szélére felírtam, hogy:
-felmondási időt nem kell ledolgozni és kifizetik
-időarányosan kifizetik a maradék szabijaimat
-adnak továbbá 1 hónap fizetést a beígért, de még meg nem érkezett prémiumomért cserében
-ez a kiegészített verzió az irányadó
Majd aláírtam, első körben nem tetszett neki, majd lefénymásoltatta és aláírtuk.
Ezt megfejelendő elmentem 1 hónap fizetett betegszabira is, idegösszeomlás és álmatlanság a kirúgás miatt, +600e-el kezdtem meg az álláskereső létet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!