Az ebay-n rendelt csomag helyett másik érkezett. A rendelt holmi nem jött meg. Mit tegyek?
Rendeltem egy eladótól egy telefon elő-hátlapot. Már egyszer vettem tőle ugyanezt.
Amikor meg kellett volna érkezni-e a telefon előlap-akkufedélnek, jött helyette egy napszemüveg.
Lefényképeztem az eladónak, hogy én nem ezt kértem. Azt mondta, hogy a napszemüveg nem tőlük van és mellékelt hozzá egy fényképet nekem a feladott csomagról, tracking numberrel.
A napszemüveg csomagjának tracking numbere ugyanaz a szám, ami az ebay felületén és a fényképen a telefon előlap-akkufedél csomagjának van megadva.
Több China Post oldalon ma próbáltam utána nézni a regisztrációs számnak, de az eredményül az jön ki, hogy ilyen csomag nincs.
Valaki találkozott már hasonló esettel ? Mit tegyek ?
Most nem azt írtas, hogy a csomag már nálad van? Akkor nyilvánvalóan létezik a csomag. Írd meg neki, hogy márpedig azon a számon, amit ő lefotózott egy napszemüveg jött.
Vagy egyszerűen: rendelj egy újat! Mennyi volt 500 forint?
"Írd meg neki, hogy márpedig azon a számon, amit ő lefotózott egy napszemüveg jött."-Már tudja. Azt írta, hogy az nem tőlük van. Valami Frankie küldte, de olyannal sosem voltam kapcsolatban...
Már a július közepén váltottunk erről levelet: ezért fényképezte le a nekem küldött csomagot. Annak július végéig kellett volna megérkeznie. Vártam. Már augusztus van és nincs meg. Nem 500 ft-os, hanem 1500 ft. Még egy példányban nem kell.
A napszemüveges csomag címkéje át van ragasztva. Részben olvasható a németországi cím, de nem lehet pontosan elolvasni sem a címzett nevét, sem lakhelyét.
Mi a helyes eljárás ? Full refund ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!