Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » LicitKirály.hu megbízható?

LicitKirály.hu megbízható?

Figyelt kérdés
Van egy sanda gyanúm hogy csak átverés az egész. Elolvastam a játékszabályzatot, mely szerint minden úgy van ahogy azt mondják. Tényleg egy átverés az egész, vagy jó logikával akár olcsóbban is lehetne termékeket venni?
2017. aug. 3. 10:37
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Na véééégre. Már azt hittem hogy egyedül vagyok normális...

Akinek csöpp esze van az mint írtam annyiszor és annyiféleképpen leírtam a csalást hogy aki ennyiből sem érti meg annak úgy kel...

2019. febr. 23. 14:35
 32/37 anonim válasza:

Kedves 30-as!

Nem kezdek bele újra, hogy elmagyarázzam. Nem a cég mellett kardoskodom, hanem azt mondom, hogy a szabályok alapján megérheti. Nekem büdös az egész, de nem a szabályok miatt. Ha a pajtásod, aki szerint a cégnek nem éri meg, annyira okos, akkor miért próbálta ki?

Na?

Semmi gáz, veregessétek egymás vállát tovább. Attól, hogy nem tudtok értelmezni egy szöveget az én életem még szép marad.

2019. febr. 24. 15:29
 33/37 anonim ***** válasza:

"Ha a pajtásod, aki szerint a cégnek nem éri meg, annyira okos, akkor miért próbálta ki?"

- Azért hogy a saját szememmel lássam és olyanról beszéljek amit ki is próbáltam és akkor nem járok úgymint te, hogy fogalmad sincs az egészről. Eljátszottam a FB-on kapott ajándék krediteket és közben láttam,hogy húzzák le az embereket.

"Attól, hogy nem tudtok értelmezni egy szöveget az én életem még szép marad."

- Igen erről beszélt a 30-as. Meg vagy győződve a saját hülyeségedről...

2019. febr. 24. 16:38
 34/37 anonim válasza:

Hát, hapsikám, akkor próbáld ki azt is, hogy belehajtasz egy szakadékba és megnézed, hogy fáj-e? Azt mondják igen, de te próbáld is ki.

Ez a magyarázat még hozzád képest is ostoba.

Elhitted, kipróbáltad, levettek. Ez van. Én elolvastam, bűzlött, nem próbáltam ki. A szabályok alapján, viszont, elméletben megérhetné.

2019. febr. 26. 03:45
 35/37 anonim ***** válasza:

"Hát, hapsikám, akkor próbáld ki azt is, hogy belehajtasz egy szakadékba és megnézed, hogy fáj-e? Azt mondják igen, de te próbáld is ki."

- Ez sarkítás. itt nincs veszélyben az életem.

"Elhitted, kipróbáltad, levettek. Ez van."

- Szövegértelmezés apukám. "Eljátszottam a FB-on kapott ajándék krediteket". Tudod, AJÁNDÉK, nem került semmibe, okoska...

"Én elolvastam, bűzlött, nem próbáltam ki. A szabályok alapján, viszont, elméletben megérhetné."

- Na megint látszik, hogy elolvastad, de nem érted. Minden nap hülyét csinálsz magadból csak mert nem érted az egész menetét...

2019. febr. 26. 17:05
 36/37 anonim ***** válasza:

A héten a licitkirály oldalán találtam egy nagyon érdekes bejegyzést, ami megint azt erősíti, hogy kamu az egész.

Ha valakit érdekel írjon itt...

2019. ápr. 13. 14:32
 37/37 anonim ***** válasza:

"A weboldal technikai okok miatt jelenleg nem érhető el."

Nocsak, nocsak...

2019. jún. 20. 16:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!