LicitKirály.hu megbízható?
"Hát, ha ilyen okos vagy, akkor jelentsd fel a NAV-nál, mert ez bcs és akkor állampolgári kötelességed."
- Nem kötelességem mást megvédeni a hülyeségtől, te el vagy tévedve. Mindenki úgy szórja el a pénzét ahogy akarja...
"Biztos senki másnak nem tűnt fel ez, csak neked."
- Ez logikus amit leírtam, max az emberek egy része - veled egyetemben - nem érti vagy nem akarja érteni.
"Azért majd a szabályzatukat olvasd el, mert abban kicsit más van."
- Ugyanez van leírva, pontosan ezért írom, hogy ahogyle van írvaúgy veszteséges lenne az egész, ezért biztos a csalás.
"NEm írom le mégegyszer, hogy mi, mert korábban sem fogtad fel. Merre vagy? Nem látlak, sötét van. :D"
- Gyenge kapálódzás a semmiben. Aki egy kicsit is tud logikusan gondolkozni az látja hogy ez miről szól, a többi meg csak próbálkozzon tovább.
Még pár adalék a gondolkozásképp, ha szoktál:
1. Amit neked leírtam, nekik is leírtam többször ímélben. NEM VÁLASZOLTAK sosem.
2. Írtam nekik rendes levelet is az oldalon látható "1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 12." címre. Visszajött a levél címzett ismeretlen jelzéssel.
3. Az sem véletlen hogy a domain nem .hu-ra végződik amit a magyarhatóságok könnyen kontrollálhatnak, hanem .com a végződés...
Egyébként meg mint írtam mindenki ott veri el a pénzét ahol akarja...
A kedves, sötét úrnak kimásoltam egy részt a licitkirály játékszabályzatából: 3.18 Az a Felhasználó, aki részt vett az Aukción, már nem jogosult a megtett Licitek visszavonására. Az Aukcióban történő részvétel nem garantálja az Aukció megnyerését, az kizárólag az Aukció résztvevőitől függ.
Én nem tudom, hogy így már érted-e, de minimális intelligenciával kellene.
Azért leírom. Aki licitált, az bukja a lóvét, amin a krediteket vette, mivel bukja a kreditet. 1 kredit nem egy forint, tehát alapból többe kerül a termék, mint ami ki van írva. Plusz, ha jól látom, ezt az összeget mégegyszer kifizeti a nyertes. Szóval egy ember megveszi olcsóbban, de mindenki mást levesznek, mint a szaros gatyát.
Valóban nem korrekt cég, és zűrös a cégbejegyzése is, de az elv alapján, ez még attól rohadtul megéri, akkor is, ha valóban küldenek terméket.
"Azért leírom. Aki licitált, az bukja a lóvét, amin a krediteket vette, mivel bukja a kreditet."
- Ez nem újdonság. Leírtam, csak nem érted, hogy ha 10.000ért elkel egy 300.000-es ájfon akkor arra az összes licitáló beletett 30.000ft-ot. Na ez a gond és az hogy nem vagy képesfelfogni ezt...
" 1 kredit nem egy forint, tehát alapból többe kerül a termék, mint ami ki van írva."
- Leírom csak neked harmadszor is. 1 kredit jelenleg 2,8 Ft. Baromi nehéz kiszámolni mi??
"Plusz, ha jól látom, ezt az összeget mégegyszer kifizeti a nyertes. Szóval egy ember megveszi olcsóbban, de mindenki mást levesznek, mint a szaros gatyát."
- Ezt is leírtam már csak ezek szerint nem tudod értelmezni, lásd 16-ös hozzászólás:
"Ezen logika alapján ez a telefon a cégnek hozott 12.208.*2,8+12.208Ft-ot - mert ugye az akciós kredit ára darabonként 2,8Ft és A NYERTESNEK A VÉGÉN MÉG EGYSZER KI KELLFIZETNIE a 12.208ft-ot a futár érkezésekor. Tehát a telefonért az ÖSSZES felhasználó kiadott 46.390Ft-ot vagyis a cég bukott csak ezen a bulin 300.000Ft-ot."
Mazohizmus még ezzel foglalkoznom, de egye fene. Úgy is régen beszélgettem olyannal, aki ennyire egyszerű. Szóval, ha te is megérted a magyarázatom hatására, akkor az igazi siker lesz.
Na figyelj! Pontokba szedem neked, hátha úgy jobban értelmezhető.
1. Vegyük úgy, hogy 10 ember licitál.
2. Vegyünk egy 200 000 Ft-os terméket.
3. 9 ember hagyja abba kb. 10000-nél és 1 ember jusson el tovább. (természetesen a valóságban lépcsőzetesen maradnak le az emberek, a licit emelése miatt)
4. Hogy neked is jobban menjen, így mindenkinél 10 ezerrel számolunk. Ugye ilyen esetben 10 ember fizet, mert 10ember licitált és ment el 10ezerig. (A licitáló játékos meg nem tudja kivenni a licitét, akkor sem, ha nem nyert. Így azt elbukja.)
5. Mivel 1 kredit 2,8 Ft így a tízezer valójában 28 ezer. tehát 10x28000. Erre rájön még a megnyert összeg kifizetése. Összesen 290000. Így a cég realizált 90000 ft hasznot, a nyertes meg megvett egy 200ezres készüléket 38ezerért. A többi muki meg szívott, mert bukott, fejenként 28ezret.
Egészen az ötödik pontig igazad van! A probléma a matekoddal az, hogy a 10.000Ft-os összeget ami tényleg 28000Ft a tíz JÁTÉKOS ÖSSZESEN adja be. Nem mind a tíz licitál és hagy ott 10.000Ft-ot hanem tizen együtt. A 18-as válaszban ezt is leírtam de ahelyett hogy elolvasnád és ÉRTELMEZNÉD, itt huzakodsz. A 10.000-es végösszeg úgy jön ki, hogy tegyük fel mindenki ugyanannyit licitál és a végén esik ki - persze ez nem igaz, mert mint írtad fokozatosan esnek ki, de könnyebb számolás miatt feltételezzük ezt - akkor tehát a 10.000Ft-os végösszeget ami 28.000Ft-ba van azt a tiz játékos dobja össze. 8Ft a licitlépcső és ahhoz hogy 10.000-ig eljussunk 10.000/8 licitet kell tenni. Ez 1250 db licitálás. Ezt 10-en hozzák össze tehát mindenki licitál 125 esetben 8 ft-ért, tehát ha innen számolom akkor kilencen buknak 125*8 azaz 1024Ft-ot. És a nyertesnek kerül ez a saját licitjébe azaz 1024+10000 (mert a végösszeget ki kell megint fizetni) , tehát összesen 11.024 Ft-ba. A cég bevétele a kilenc ember bedobált 1024 Ft-ja és a nyertes által fizetett 11.024Ft azaz 12.000ft-ért adott oda egy 200.000Ft-os telefont...
Úgy látom te ezt ki sem próbáltad és úgy akarod megmagyarázni. A végösszeget ami forintban 28.000 nem minden egyeslicitáló teszi be és bukja el, hanem ÖSSZESEN rakják be és bukják el!!!
" (természetesen a valóságban lépcsőzetesen maradnak le az emberek, a licit emelése miatt)"
Ja ez a másik nagy félreértésed. Nem a licit emelése miatt buknak ki az emberek mert a licit összege végig 8 Ft marad!!!
Kedves "hűdemegériacégnek" mellett kortesbeszédet tartó!
Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy te direkt teszed a hülyét és polgárpukkasztásnak szánod amit írsz, esetleg az oldal egy beépített embere vagy, vagy pedig tényleg ilyen mélységes sötétség uralkodik a fejedben.
Szokták mondani, hogy az a baj a világgal, hogy az okos emberek kételkednek, a hülyék viszont halál biztosak a dolgukban. Ennek az iskola példáját mutatod be (és nem az előbbi karaktert alakítod). Csodálom a veled diskurzust folytató embertársam türelmét és kitartását... Felháborító, hogy tolod itt a bullshitet és képtelen vagy felfogni a kulcs mozzanatot az egészben...
Remélem az élet más területein nagyobb sikereket érsz el, mert láthatóan a logikus gondolkodás és te nem vagytok köszönő viszonyban.
A legjobbakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!