Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szeretnék lakberendezéssel...

Szeretnék lakberendezéssel vagy rendezvényszervezéssel foglalkozni, de van rá szükség egyáltalán?

Figyelt kérdés
Úgy értem ki az aki nem tudja megcsinálni a házát ha nagyon akarja vagy ki nem tud leszervezni egy esküvőt, utazást, mert szerintem akárki képes ilyeneket megoldani. Mégis van aki ebből él, tehát van létjogosultsága valamilyen szinten. Vidéki kisvárosban is lenne erre kereslet vagy csak a fővárosban lehet ilyenből megélni?
2017. júl. 28. 21:42
 1/4 A kérdező kommentje:
Esetleg ha ingatlanozással összekötném akkor talán lehetne valamit kezdeni a lakberendezési hajlamommal. :)
2017. júl. 28. 21:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Akárki képes rá, de nem akar vele bajlódni vagy egyszerűen nincs is rá ideje. De én is azt látom hogy nem lehet belőle megélni, nincs rá kellően nagy fizetőképes kereslet.
2017. júl. 29. 07:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Van lakberendező ismerősöm, láttam, mennyit dolgozott (napi 10-12 órákat) és 7 évébe telt, mire befutott: ismert és elismert lett. Most egy olasz cégnek dolgozik és már nincsenek megélhetési gondjai - mondjuk családja sem, pedig már nem fiatal és kezd kiszaladni az időből, ha gyereket szeretne (márpedig szeretne).

Vidéki kisvárosban nem minden nap megy férjhez az ember, nem minden nap van szülinapja és legfőképpen nem mindenkinek van rá FIZETŐKÉPESsége.

Rengeteg meló, de ha igazán jó vagy a szakmában, akkor bejöhet. De ne felejtsd el, hogy mindezt vállalkozóként kellene művelni, s ha nincs megrendelés, akkor is adózni kell, nem keveset.

2017. júl. 29. 07:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne? Nyilván nagyobb esélyed van Budapesten ahol napi szinten több száz különféle esemény van.
2017. júl. 29. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!