Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mire van szükség, hogy egy...

Mire van szükség, hogy egy álláslehetőség felkeltse a figyelmedet?

Figyelt kérdés

Pontosabban, mi lehet a legnyomósabb ok ahhoz, hogy ott hagyd jelenlegi állásodat egy másikért, amiről jelen pillanatban nem rendelkezel túl sok információval?

1.) A pénz. Az a legfontosabb, legyen bármilyen munka. [Még ha utálom is]

2.) Lehessen élvezni, és ne azt nézzem folyamatosan, hogy hány óra/perc van még hátra.

3.) A közösség, illetve hogy mennyire lehet összedolgozni a többiekkel. Ha utálatosak a munkatársak még hallásból is, inkább hagyom.

4.) Az információ. Ebből kifolyólag mindenkit körbekérdezek aki tud valamit az adott munkáltatóról, hogy milyen is ott dolgozni.

5.) A karrierépítés lehetősége nagyon fontos számomra. Hogy 5 ledolgozott év után legyen már valami látszatja annak, hogy Én nem ma kezdtem.

6.) Ne legyen monoton, robotszerű a munka minden egyes nap. Legyen valami változatosság a mindennapokban.

Ha a fentiek között nincs ott az, amit Te gondolsz, kérlek oszd meg velem, mi lehet a legnyomósabb ok ahhoz, hogy kipróbáld magad egy másik helyen is! :)

Válaszodat köszönöm!

2016. nov. 8. 06:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

2, 5, 1 Ebben a sorrendben a többi irreleváns (a 6-ost kizárja az 5 részben, )

Persze mindez a jelenlegi munkámhoz viszonyítva és mondjuk 45-55 éves fejjel már biztos hátrébb kúszik az 5-ös

2016. nov. 8. 08:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

26 évesként a sorrendem:

2,6,5,1,3

A 4-es nem érdekel igazából, majd eldöntöm magam. A legfontosabb, mint nyilván látszik is, hogy hamar elteljesen a nap és ne úgy menjek haza, hogy édes jó isten, végre elhúzhatok, mert szétuntam az agyam. Volt ilyen munkám is, ráadásul kevés pénzért, nagyon untam, pedig messze nem volt megerőltető.

Egyelőre még a karrierépítés és a tudás megszerzése fontosabb, mint a pénz (hisz nem nagyon mire van sokkal többet kérni, annál még többet hibázok és kevés a rutin), ellenben valamit azért már tudok,s zóval aprópénzért nem adnám el életem óráit.

Számít végülis a közösség is, tehetném akár első helyre, mert egy lehúzós, negatív környezetből biztos hamarabb elmenekülnék, ellenben ha már 1-2 ember van, akikkel el lehett lenni, akkor majdhogynem nem is számít.

2016. nov. 8. 08:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én 28 vagyok, nálam:

2-es (ez végül is magával vonja szerintem a 6-ost)

5-ös (ha sokat lehet fejlődni szakmailag, akkor nem baj, ha picit kevesebb a fizetés, ha látszik a perspektíva)

1-es (de azért valamilyen szinten legyen korrekt fizetés)

A közösség és az információ (3-4-es) nálam nem annyira számít. Az információ csak annyiban, hogy ha egy ismerőstől hallom, hogy "Hú, ez a cég nagyon jó ..." és elmondja, hogy miért az, akkor lehet felkelti az érdeklődésem, de egyébként nem kérdezősködöm.

Én még hozzátenném a rugalmas munkaidőt, esetenként home-office lehetőségét (nyilván amelyik szakmában lehetséges).

2016. nov. 8. 09:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! :)
2016. nov. 8. 17:42
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

2,1,5

Valamint azt is hozzátenném, hogy a munka technikai feltételei is fontosak, vagy vonzerővel bírnak. Helyileg hol van, milyen az iroda/labor/műhely, mennyire modern, korszerűek a berendezések, ez mennyire segítené elő a szakmai fejlődést.

2016. nov. 8. 20:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszodat!
2016. nov. 9. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!