Cégkapu-regisztrációnál EV-nek mit kell választani?
EV-nek mit kell választani rögtön az elején, "cégjegyzékben gazdálkodó szervezet" vagy az egyéb?
Hihetetlen, hogy rögtön hibával indul az oldal, és még arra sem vették a fáradtságot, hogy példákkal illusztrálják mit kell kiválasztani már az első választásnál, pl. az Egyéni Vállalkozóknak, végül is csak 100.000+ emberről van szó.
Tudom, nekem kellene topon lenni a jogi szövegezés értelmezésében.
így indult az oldal :DDD
Hihetetlen...
Próbáltam utána nézni, de erre nem találtam választ.
Figyelem! Az egyéni vállalkozók továbbra is az ügyfélkapu szolgáltatással jogosultak az elektronikus kapcsolattartásra, ebből adódóan a regisztrációs kötelezettség ezt a kört nem érinti.
Egyetlen kattintás...
"a cégkapura kötelező regisztrálni minden gazdálkodó szervezetnek (tehát a gazdasági társaságoknak, de például az egyéni vállalkozóknak és alapítványoknak is)."
Akkor ez most kamu?
elnézést, de ezt a cikket vettem alapul.
Legalább jogszabály által világosan leírt dolgokban ne vezetné félre az embereket a FIDESZ.
Szomorú vagyok, hogy nem lehet rájuk számítani.
Ne haragudj, kérdező, de az idézett cikknek az első mondatai ezek:
"Jövőre indul a cégkapu, a magánszemélyek által már széles körben használt Ügyfélkapu vállalkozásokra szabott megfelelője. A cégek számára kötelező a regisztráció, amire ráadásul már a nyáron sort kell keríteni; július 1. és augusztus 30. között van erre mód. "
A CÉGEK SZÁMÁRA. Egyéni vállalkozóknak nem.
Kérlek olvasd el a cikkben kifejezetten kiemelt részt, bár már az előbbi hozzászólásaim között is beidéztem, de akkor újra:
" (tehát a gazdasági társaságoknak, de például az egyéni vállalkozóknak és alapítványoknak is)."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!