Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nektek mennyi a havi anyagi...

Nektek mennyi a havi anyagi bevételetek?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, kik kommentelnek Felnőtt párkapcsolatokba, a csőcselék vagy a szerencsések. Mert nem mindegy, kiknek a szájából hallom ezeket.
2017. júl. 17. 15:41
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Juj de átdobtak Üzlet és pénzügybe. De engem a Felnőtt párkapcsolatok kategória érdekelt volna. :D
2017. júl. 17. 15:52
 12/20 anonim ***** válasza:
68%
Jelenleg egyedülálló vagyok. Van saját lakásom (magam gyűjtöttem rá), önállóan eltartom magam, jut megtakarításra is, 2 munkám van, egy teljes munkaidős főállás és egy távmunka, valamivel 180 nettó fölött kapok a 2 munkából összesen, néha többet, plusz cafeteria a főállásból (SZÉP-kártyára, plusz az ebédet fizetik munkanapokon 990Ft-ig - ez egy menü ára a szerződött étkezdével, de mást is lehet kérni), illetve ígéretet kaptam béremelésre.
2017. júl. 17. 15:55
 13/20 anonim ***** válasza:
43%
Bruttó 1,5 millió.
2017. júl. 17. 16:05
 14/20 anonim ***** válasza:
45%

Hát de most... én kérdeztem a megtakarításokat.

Mert figyi, mostanában elég sokat jártam bankba. Az összes ügyintéző elkezdte mondani, hogy nem akarok-e valamit kezdeni a pénzzel, van-e valami tervem vele. És nem tudtam, ők mekkora összeget látnak belőle, míg az egyik ki nem mondta, hogy "elég sok pénz, másfél millió".

Na most ennek a többszöröse van állampapírban, ugyanannyi meg lekötve. És saját lakás. Örökségek. Tehát megmondhatom, hogy 160 ezret keresek, és hívhatsz csőcseléknek. Miközben az egyik legjobb barátnőm, aki 290-et keres, nevetve mutatja, hogy csak 6 ezer forint maradt a számláján. Gondolom, ő a szerencsés.

2017. júl. 17. 16:28
 15/20 anonim válasza:
20%
Kevés küldjél ha tudsz köszi.
2017. júl. 17. 17:50
 16/20 anonim ***** válasza:
77%

OMG kérdező te nem vagy semmi (senki vagy!), így vadászni palikra, hát berosálok!

Privátban bekamuztam neki, nyaralókat, 1,2m-ás fizetést, 3 lakást, stb. erre találkozni akar velem a csajszi.

2017. júl. 17. 18:48
 17/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! A megtakarításosnak igaza van, eléggé átformálhatja a viszonyokat.

Utolsó valaki aki válaszolt, hát nem tudom miért élvezi a gyűlöletkeltést, mivel nem kaptam tőle privátot.

2017. júl. 18. 03:33
 18/20 anonim ***** válasza:
És mi értelme lepontozni azokat, akik válaszoltak a kérdésre?
2017. júl. 18. 10:11
 19/20 A kérdező kommentje:
Ki mondta higy én pontoztam le? Mi ez a vádaskodás itt... Aki csak válaszolt a kérdésemre, felnyomtam zölddel, de eleve lenn voltak a válaszok értékelései, főleg a milliósoknál.
2017. júl. 18. 20:13
 20/20 anonim ***** válasza:
Költői kérdés volt, és azoknak szólt, akik lepontozgatják a válaszokat a kérdésed alatt. Ha nem te voltál, ne vedd magadra.
2017. júl. 19. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!