Nektek mennyi a havi anyagi bevételetek?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, kik kommentelnek Felnőtt párkapcsolatokba, a csőcselék vagy a szerencsések. Mert nem mindegy, kiknek a szájából hallom ezeket.2017. júl. 17. 15:41
1/20 A kérdező kommentje:
Nem kell kiakadni azon a szón, hogy csőcselék. :D
2017. júl. 17. 15:41
4/20 anonim válasza:
szerencsés? :D elég sokat tanultam ezért és dolgoztam is érte, nem itt kezdtem :)
300+
24F (nem kérek privit :D)
6/20 A kérdező kommentje:
Hát most csak a hab bevétel érdekelt, de ha valakinek számottevőek az ingatlanjai, akkor írhatja ha akarja.
2017. júl. 17. 15:46
7/20 A kérdező kommentje:
Semmiféle hab. Nem tudom az hogy került oda.
2017. júl. 17. 15:46
8/20 anonim válasza:
Mérnök fizetés (feleség) + középvezetői fizetés (férj)
1 Közös saját ingatlan, plusz egyharmad ingatlanrész
+ Megtakarítás
+ Mezőgazdasági földterület (használatra kiadva)
29f, 26n
10/20 A kérdező kommentje:
Jó de am az a baj, a "csőcselék" asszem inkább nem fogja megosztani a bevételét, hisz nem büszke rá. A 18 éves ha nem keres semmit, az oké, de az nem a csőcselék kategória.
2017. júl. 17. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!