Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Magyarországon miért össztársa...

Magyarországon miért össztársadalmi elvárás hogy dolgozz mint az állat a mikro bérért?

Figyelt kérdés

300-400 euróért nettó szakadj meg, keményen, megélni nem nagyon lehet belőle, de az már senkit nem érdekel.

miért van nálunk ilyen rendszer?

2017. júl. 16. 15:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
38%

Biztos valami Kádár rendszerből áthozott beidegződés.

Pont néztem egy ilyen tüntetős videót, oda is beírja egy ilyen alul iskolázott proli csürhe hogy "ezeknek ennyi idejük van, miért nem mennek dolgozni?"

2017. júl. 16. 15:28
 2/17 anonim ***** válasza:
71%
Mert hagyják... mazochisták. Én heti 37,5 órás melóval keresek 1900 euró nettót, hétvégézés nélkül. Biztos nem fogok otthon megszakadni 400 eurókért, amikor a családi pótlékért kapok majdnem 200 eurót.
2017. júl. 16. 15:29
 3/17 anonim ***** válasza:
60%
Amúgy az elsőnek igaza van: idióta beidegződés a szociból... ha én megszakadok, szakadjon más is, mert az úgy kell. De a szemét nem nyitná ki, hogy mindent lehetne másképp is csinálni.
2017. júl. 16. 15:31
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Màr ìrtuk neked Balázska, hogy mindegy mennyi a fizetès, ha tèged felvesznek, akkor az adott összegért kell 100%-ot nyújtanod. Az afrikai gyèmàntbànyàban heti 7 nap, napi 14 óràt dolgozónak is a napi 1-2 dollàrjàèrt kell maximumot nyújtani. Ha nem, nem lesz munkája, ès èhenhal. A te fajtàdnak Balázska, soha, sehol nem jó, mert igènyetek az van, de teljesítmèny nincs. Semmit nem tesztek hogy jobban èljetek, ti mindent kèszen akartok.
2017. júl. 16. 15:52
 5/17 anonim ***** válasza:
50%
NEM elvárás, csak nincs más lehetőség! Ahol nincs munkahely, örül, ha egyáltalán dolgozhat és kereshet valamit. Ha reklamál, akkor a vállalkozó kirúgja.
2017. júl. 16. 15:52
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes. Én nem 300-400 euró nettót keresek, és olyan különösen meg sem szakadok a munkában.

Nem lehet, hogy te csinálsz valamit rosszul, Balázska?

2017. júl. 16. 16:30
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
De rég láttunk balázska ...
2017. júl. 16. 16:31
 8/17 anonim ***** válasza:
5öst sem értem. hogy lehet az, hogy akkor én is találtam ennél jobban fizető munkát, ha egyszerűen szerinted nincs, nem létezik itthon ilyen? :D
2017. júl. 16. 16:37
 9/17 anonim ***** válasza:
megjegyzem, ez a második munkám, előtte volt 3 hónap közmunka...és mindez nem a dunántúlon van, hanem csongrád megyében, még mielőtt azt hinnéd, hogy jó környéken lakok, ahol sok a munka :D
2017. júl. 16. 16:38
 10/17 A kérdező kommentje:

aki az afrikai gyémántbányával jön, az vágja hogy Európában vagyunk ahol elvileg jólét van?

Amúgy jellemző a Balázskázás is, nektek mindenki Balázska aki szerint Magyarországon éhbér rendszer van.

2017. júl. 16. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!