Magyarországon miért össztársadalmi elvárás hogy dolgozz mint az állat a mikro bérért?
Figyelt kérdés
300-400 euróért nettó szakadj meg, keményen, megélni nem nagyon lehet belőle, de az már senkit nem érdekel.
miért van nálunk ilyen rendszer?
2017. júl. 16. 15:24
1/17 anonim válasza:
Biztos valami Kádár rendszerből áthozott beidegződés.
Pont néztem egy ilyen tüntetős videót, oda is beírja egy ilyen alul iskolázott proli csürhe hogy "ezeknek ennyi idejük van, miért nem mennek dolgozni?"
2/17 anonim válasza:
Mert hagyják... mazochisták. Én heti 37,5 órás melóval keresek 1900 euró nettót, hétvégézés nélkül. Biztos nem fogok otthon megszakadni 400 eurókért, amikor a családi pótlékért kapok majdnem 200 eurót.
3/17 anonim válasza:
Amúgy az elsőnek igaza van: idióta beidegződés a szociból... ha én megszakadok, szakadjon más is, mert az úgy kell. De a szemét nem nyitná ki, hogy mindent lehetne másképp is csinálni.
4/17 anonim válasza:
Màr ìrtuk neked Balázska, hogy mindegy mennyi a fizetès, ha tèged felvesznek, akkor az adott összegért kell 100%-ot nyújtanod. Az afrikai gyèmàntbànyàban heti 7 nap, napi 14 óràt dolgozónak is a napi 1-2 dollàrjàèrt kell maximumot nyújtani. Ha nem, nem lesz munkája, ès èhenhal. A te fajtàdnak Balázska, soha, sehol nem jó, mert igènyetek az van, de teljesítmèny nincs. Semmit nem tesztek hogy jobban èljetek, ti mindent kèszen akartok.
5/17 anonim válasza:
NEM elvárás, csak nincs más lehetőség! Ahol nincs munkahely, örül, ha egyáltalán dolgozhat és kereshet valamit. Ha reklamál, akkor a vállalkozó kirúgja.
6/17 anonim válasza:
Érdekes. Én nem 300-400 euró nettót keresek, és olyan különösen meg sem szakadok a munkában.
Nem lehet, hogy te csinálsz valamit rosszul, Balázska?
8/17 anonim válasza:
5öst sem értem. hogy lehet az, hogy akkor én is találtam ennél jobban fizető munkát, ha egyszerűen szerinted nincs, nem létezik itthon ilyen? :D
9/17 anonim válasza:
megjegyzem, ez a második munkám, előtte volt 3 hónap közmunka...és mindez nem a dunántúlon van, hanem csongrád megyében, még mielőtt azt hinnéd, hogy jó környéken lakok, ahol sok a munka :D
10/17 A kérdező kommentje:
aki az afrikai gyémántbányával jön, az vágja hogy Európában vagyunk ahol elvileg jólét van?
Amúgy jellemző a Balázskázás is, nektek mindenki Balázska aki szerint Magyarországon éhbér rendszer van.
2017. júl. 16. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!