Önkormányzati diákmunka = közmunka?
Én 3 évben is dolgoztam önkormányzatnál pályakezdő diákmunkásként, kaptam saját laptopot és bent filmeztek egész nap az irodába, mert olyan gyorsan megcsináltama munkát, amivel ők egész nap ba.szakodnak (na ezért is jó az Y-generáció, értünk a szgépekhez). Kánikulában hamarabb is hazamehettem ha akartam.
De az h.lyeség, hogy nem végezhetsz nehéz fizikai munkát. Miért ne végezhetnél? Én lány létemre dolgoztam már autóalkatrész üzemben is, fel sem bírtam néha emelni a cuccokat, csak ha megkértem egy fiút néha-néha. Fűkaszálást meg gyerekként is megcsináltam.
Ez nem nehéz fizikai munka
Ezért kapod a fizetésed
18 év alatt régebben max 25 kilót lehetett emelni de ez 10 éve volt, jelenlegi szabályzást nem tudom.
És a fűkaszához tényleg kéne tanúsítvány ami nekem meg is van, bár előtte én is önkormányzatnál e nélküli csináltam de engem nem zavart.
Kisgépkezelői ha jól emlékszem nem csak fűkaszát tanultuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!