Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Pontosan mi celt szolgal a...

Pontosan mi celt szolgal a kotelezo 50 ora?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy erettsegihez kell, de hallottam, hogy sok helyen csak szimplan alairjak a papirt, aztan a diak meg vagy ul ott x oran keresztul vagy hazakuldik. Ez igaz? Ha igen, akkor ennek mi ertelme van?

2016. júl. 30. 23:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs semmi értelme. Nekem csak egy plusz ok volt az idegeskedésre az érettségi jelentkezés előtt, mivel az utolsó pillanatra hagytam.

Egy részét ledolgoztam, de pár órát sikerült könnyebben leigazoltatnom.

2016. júl. 30. 23:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Elméletileg a munka világában való tapasztalatot szolgálja.

Gyakorlatilag semmi értelme nincs, mert nem kapsz tőle semmi tapasztalatot, csak idegeskedsz rajta, hogy minél előbb meglegyen. Lenne értelme, ha ez a törvény normálisan meglenne írva. :D

2016. júl. 30. 23:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én ismerősökre tettem ott szert (2-vel tartom is a kapcsolatot), ezenfelül télleg nem sok értelme.

"Lenne értelme, ha ez a törvény normálisan meglenne írva." Micsoda irónia. Egy törvény ami jól meglenne írva, ráadásul a közoktatási rendszerben. Szerintem aligha agyaltak rajta egy két percet.

2016. júl. 30. 23:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Hat en is igy gondolom. Latszik, hogy nincs rendesen megszervezve, hiszen ha meglenne, akkor gondolom nem fordulhatna elo olyan, hogy semmit nem tud csinalni a diak.
2016. júl. 30. 23:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem volt értelme. Tizedikben szerdánként jártam korrepetálni egy hetedikest. Akkor járta már harmadszorra, lassan betöltötte a 16ot és kiakarták rúgni. Felment nálam az átlaga 3 egész fölé, és most középiskolába jár. Én nagyon örülök a közmunkának, lehet megmentettem egy fiú életét vele:)
2016. júl. 31. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!