Miertcnem tudok kulfoldrol rendelni? 👇
A kartyam fajtaja: Maestro
Az elozo kartyam is az volt amit elfogadott
A webshop oldalán a Maestro még mindig fel van tüntetve, mint elfogadott kártyatípus?
Sajnos én is jártam már így, hogy egyes oldalakon a kártyáim egyik napról a másikra egyszerűen nem működtek többé. Egy amerikai webshopban például egyszer csak minden kártyám (amikkel korábban sikeresen rendeltem) elutasításra került, köztük egy dombornyomott Mastercard hitelkártya is.
És jártam úgy is, hogy az OTP online fizetőfelületén nem működött hirtelen egy kártyám. Ez egy nem dombornyomott külföldi Mastercard volt. Az OTP és a külföldi kártyakibocsátó bank egymáshoz dobáltak, mindkettő állította, náluk minden rendben, a fizetés elutasítása a másik féltől jött.
Persze mindenképpen kérdezz rá a banknál és adott esetben a kereskedőnél is, mi lehet a gond, de előfordulhat, hogy nem fogsz érdemi választ kapni és többet nem fogsz tudni rendelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!