Van valakinek véleménye a Codeberry programozóiskolával kapcsolatban?
Szia !
Eloszor is azzal kezdenem , hogy ne toluk vard a csodat , hanem magadtol . Az egesz rendszer , ahogy fel van epitve , lepesrol lepesre megtanit a kodolas fortelyaira. DE! rengeteget kell vele foglalkozni . Kell , hogy erdekeljen a szakma , kell , hogy elvezd amit csinalsz . A leckek nagyon erthetoen vannak megfogalmazva , megszerkesztve. Persze kinek milyen a felfogokepessege :D nekem a JavaScript leckek eleg erthetetlennek tuntek az elejen mert egy picit nem kezdo programozo fejjel gondolkodtak , a pelda szerkesztoi , de hala istennek mindig valamit talaltam a neten ami segitett , vagy a chatben segit valaki.Ami a lenyeg , amit ok is megmondanak , hogy ha nem tudsz valamit szivesen hasznald a googlet :D En szemely szerint nulla tapasztalattal kezdtem hozza ,es mar eleg szepen haladok .Voltak nalam is olyan napok , h ott ultem ket orat es nem jottem ra a hibara. de ami a legfontosabb , hogy ne adja fel az ember , csinalni kell es a codeberrySchool a legalkalmasabb magyar online suli tapasztalatom szerint ami adhat neked alapot , utana mar a csillagos eg johet, annyi anyag van a neten. Jo a chat szobajuk , mindenki segitokesz , ha problemad van es ha nem is azonnal de mindig valaki valaszol a a suli oktatoi kozul. Szoval osszegzem az egeszet : egy nagy loketet adnak a programozo palyafutasodnak .!!
Köszi!!
Annyi kérdésem lenne, hogy nem kevés az anyag? Nem fizettem még elő, mert nekem ránézésre elég szegénynek tűnik a kínálat. Azért egy közepes alapnak jó ?
Szia! A CodeBerry Programozóiskola - programozás tanfolyam online szerintem egy jó választás, akkor, ha minimális szakmai tudással rendelkezel és szeretnél elsajátítani egy jó stabil alapot. Ezek után nyílván önfejlesztéssel már sokkal könyebb lesz továbblépni. A tananyagok szerintem tök jók, interaktívak, könnyen emészthetők. Kicsit én úgy éreztem, hogy vannak hiányosságok. Pl:feladatban nem teljesen azt várják, amit leadtak, szóal kell google-t is használni.
Ha kedvetek támadt: [link]
Én elkezdtem az iskolát a lényeg az, hogy nem az alapoktól kezdek, mert valamennyi tudást már régebben összekapartam.
Nekem bejön az iskola.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!