Valóban léteznek olyan oldalak, amelyekkel egyszerűen pénzt lehet keresni?
Egyik barátommal pedzegettük ezt a témát valamelyik este, hiszen én is hallottam már ezekről az oldalakról, ahol kérdőíveket kell kitölteni, esetleg videókat nézni, és emberek/cégek ezért fizetnek egy illetőnek.
Ne nézzetek hülyének, teljesen laikusként kérdezem ezt.
A normális válaszokat előre is köszönöm.:)
Netpanelen vannak ilyenek. Alapvetően a ktöltők között nyereményeket sorsoénak ki.
A 2-3 év alatt 2x volt garantált nyeremény a kitöltőknek, amiben részt vettem és egyszer kisorsoltak.
Kb. 8 ezer Tesco utalványt és 5 ezer MediaMarkt utalványt kaptam eddig tőlük.
"Valóban léteznek olyan oldalak, amelyekkel egyszerűen pénzt lehet keresni?"
Igen, leginkább álláskereső oldalaknak hívják őket.
10 éve nem látott volt osztálytársam keresett meg ilyennel, gondoltam valami barom MLM lesz, vagy pénzt akar kunyerálni, de tévedtem és egy 3-adik agyatlan dolgot promóciózott!
A lényeg általadd keresett oldalt ajánlott, ahol 1 kérdőív kiköltése (300-500 kérdés) 1500-2000Ft, azt írtak max. 15-20 perc kitölteni, 1/4 évente 1db-ot küldenek, minimális kifizetési összeg 1 500 000Ft, kapsz 100Ft-ot minden kitöltő után, akit te vittél a rendszerbe.
Én pl. olyan röhögőgörcsöt kaptam ettől, hogy a könnyem is kifolyt, kellett egy kis idő, mire érdemben tudtam neki reagálni.
Közelítőleg 1000 kérdőívet kell kitöltened, mire eléred a minimális kifizetést, ez durván 250 év kitartó töltögetést jelent. Ezt még tudta "védeni", nem igaz, mert 2000-et is ad, korrigáltam neki 187 évre (legoptimálisabb esetben), szerinte ez sem igaz, mert 100Ft-okat is adnak, így hamarabb összejön...
Végül nem ment el üres kézzel, adtam neki egy használaton kívüli email címet, regisztráljon arról, töltögessen arról is így kapja a 100Ft-ot is.
Ha gondolod elkérem valakitől a telefonszámát, csak felkélne tölteni hozzá a telefonomat 30-32*******, de egy olyan üzletembernek, mint te ez nem okozhat gondot :) ---Ezt a részt, ne vedd komolyan, nem kell feltöltened a telefonom, csak vicc volt, mielőtt tömegesen nekiállnátok a telefon töltögetésemnek!
(Egy csajozós kérdésnél, többen kérdezték, miért nem írnak vissza SMS-t a társkeresőn a csajok. Poénból beírtam (férfi vagyok amúgy), mert nincsen pénz a telefonomon és beírtam a számomat, erre 8 nagyvonalú barom, elírtam gavallér is töltött rá 1500Ft-ot!
Ezért is csillagoztam ki most a számomat, hogy elkerüljem a sok gavallért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!