Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Valaki tud ez ügyben segíteni?

Valaki tud ez ügyben segíteni?

Figyelt kérdés
Én egy csökkent munkaképességűeket foglalkoztató cégnél dolgoztam,Havi fix munkaérem volt,5 órában a minimál bér erre az időre eső összegét kaptam meg minden hónapban.A problémám csak annyi ,hogy ha 20,vagy21,22,23 napos volt a hónap,a jövedelem mindig ugyan annyi volt,a 20 nap fölötti időt sem pénzben,sem szabad vagy pihenő napban nem kaptam meg.Kérdésem,hogy szabályosan jártak e el velem szemben.

2017. júl. 1. 22:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezért híják havi fixnek...

A munkaszerződésedet kellene előszedned és átolvasnod: ha azt írtad alá, hogy havi fix, akkor havi fix a napok számától függetlenül.

Ha valami olyasmi van, hogy a bruttó alapbér ennyi, ebből az órabér meg annyi, akkor eltér a havonta átutalt összeg.

De szerintem szabályosan jártak el így első ránézésre.

2017. júl. 1. 23:47
 2/3 anonim ***** válasza:
*híják=hívják, természetesen.
2017. júl. 1. 23:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Miben kellene segíteni?

Az emberek 95%-a így van fizetve!

Én is sajnáltam, mikor órabéresből átraktak havi fixre.

2017. júl. 2. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!