Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Honnan tudok segítséget kérni...

Honnan tudok segítséget kérni ebben az ügyben?

Figyelt kérdés

Nem túl fényes anyagi helyzetű ember vagyok. Eátaláltam egy oldalra ami valóban ki is fizet (láttam nem egy MAGYAR kifizetési bizonylatot) de az ingyenes verzióban kb 60-120 napra fizet ki viszont ha upgrade van aminek az ára 0.01BTC akkor instant. Ehhez szeretnék segítséget kérni valahonnan csak fogalmam nincs hogy honnan.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2017. márc. 22. 08:17
 1/5 Koplárovics Béci ***** válasza:

Fizess azért 3000Ft-ot, hogy kifizessenek? Hát vonják le a kifizetnivalóból! És win-win Már ha tényleg fizetnek és nem arra megy ki a dolog, hogy pénzt gyűjtsenek.

De a legnagyobb segítség amit adni tudok az, hogy messze nem éri meg az energiabefektetés. De ezt úgysem fogod elfogadni. A bitcoinról (és akár annak vásárlásáról is) itt találsz infót:

[link]

"láttam nem egy MAGYAR kifizetési bizonylatot"

-> én is rajzolok neked annyit, arról és olyan összeggel amit csak szeretnél.

2017. márc. 22. 08:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Segítséget a polgármesteri hivatalban a Jenő. Úrhoz.
2017. márc. 22. 09:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem írtad melyik oldalról beszélsz, mit kell csinálni az oldalon?
2017. márc. 22. 15:08
 4/5 A kérdező kommentje:

#1 valóban fizet de ha bele gondolsz az ingyenes csomagot választaná mindenki ha azonnal kifizetne vagy abból az egyenlegből levonná a nagyobb csomag árát és nekik 0 bevételük lenne :) ingyenes csomagból nagyon soká fizet ki ezért kérnék segítséget hogy tudjak váltani természetesen vissza is utalnám utána a segítőnek

#3 bitminer.io oldalról van szó :) elég jó oldal ahogy utánanéztem de hát ugye nem tudok miből rákölteni 3500ft-ot munkanélküli ként (mielőtt gúnyos megjegyzéseket kapnék a továbbiakban is leírom hogy NEM nem vagyok roma és végzettségem, nyelvvizsgám is megvan.) Tehát 3500ft-ot nem tudok abból a havi 23 ezer forintból kifizetni ami éppen hogy elég a számlákra és konyhára :/

2017. márc. 22. 15:27
 5/5 anonim válasza:
Nehogy költs rá, szinte biztosan nem fognak kifizetni.
2017. ápr. 3. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!