Ebay vásárláshoz mi szükséges?
Elég csak a regisztráció, vagy meg kell adnom a számlaszámomat?
Ez utóbbit leírhatná valaki, ha nagyon ráér :)
Én a helyedben nem adnám meg a fenti adataidat az első válaszolónak, mert abban a pillanatban szabad hozzáférése lesz a számlaegyenlegedhez.
Az eBayen az elsődleges fizetőeszköz a PayPal, tehát egy PayPal fiókot érdemes létrehoznod, és az alá regisztrálni be a kártyádat. Ez így sokkal, sokkal biztonságosabb, mint közvetlenül a kártyáddal fizetni a neten keresztül.
Plusz még ha igazán ügyes vagy, akkor nem a főkártyádat regisztráltatod be, amin az összes pénzed ott figyel, hanem a bankodtól kérsz egy külön netes vásárlásra szolgáló elektronikus alkártyát, amihez egy elkülönített alszámla tartozik, amit mindig csak annyi pénzzel töltesz fel, amennyivel épen szükséges.
2.: OTP junior bankszámlám van, amihez kértem virtuális bankkártyát.
Aliexpress-en már vásároltam vele.
Arra gondoltam, hogy egy aukciót megtudod nyerni anélkül, hogy megadtam volna a bankkártyámat?
Tehát regisztráltam, még nem csináltam semmit, de letudok ütni termékeket,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!