Minden szükséges adat szerepel a bankártyán egy internetes vásárláshoz?
Tegyük fel, dombornyomott, netes vásárlás engedélyezett..
Tegnap (20131223) az Á_r_k_á_d DéeMében, a hátsóban, a pénztáros kiscsaj elég határozottan mutogatta a kártyámat a kameránek, ami sréhen felette volt. Elég Egyértelmű volt... Pont olyan szögben állt satöbbi. Elővigyázatosságból én már az első napon kikapartam a 3 jegyű kódot a kártyából.
Legyen úgy ahogyan mondod. Bár én dolgoztam már igen jóminőségű, apró, ipari kamerákkal. Sőt láttam felvételeket is. Lehet hogy pont innen az emelt paranoia. Amiket manapság hallani... Ha a kóddal élnek vissza, a bank széttárja karját, és az illető meg futhat a semmi után.
Kösz a választ!
Ha a 3 jegyű biztonsági kód ki van kaparva a kártyáról akkor nem lehet vele a neten fizetni.
Első:
A nálunk lévő PLAFONRA szerelt (nagy magasságú csarnok) kamerákkal 360 fokba látunk és akár a vásárló bevásárlólistáját is el tudjuk vele olvasni. A kirakott újságokat simán, gond nélkül. Egy kártyát felvenni nem okoz gondot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!