Vegas.hu vélemény?

Figyelt kérdés
Kell utána adózni? Tapasztalatok

2017. jún. 28. 20:58
1 2
 11/15 anonim válasza:

Pár éve játszottam.

10000 befizetés 180000 nyeremény.

Utána úgy 20 perc alatt elment a 180.

Még egy tizest betettem. Pár perc volt. Aztán el is felejtettem ezt az oldalt. Érdekes volt. Rulettet játszottam, minden hd volt, kivéve mikor a cilindert mutatták. Az kb. VHS minőségnél is rosszabb volt 😊

Nagy átverés az egész, nincs értelme játszani, főleg, ha valaki függő is tud lenni. Ha mégis kipróbálni szeretné egy ilyen ember, akkor mielőtt játszana, mindenképpen állítsa be az önkorlátozásokat. Sokat meg tud menteni.

2024. júl. 5. 20:12
 12/15 Tutti24 válasza:
Aki teheti inkább kerülje. 1honapban max 2-3nap tud adni. 200ezer feltöltés 0haszon mert max 25ezerig tudod felpörgetni. Egt játékok elavultak, folyamatosan kiléptet mikor adni akar egy keveset. Bunkók az ügyintézők. Nem ajánlom senkinek. Sajnos 3év tapasztalat!!
okt. 12. 08:31
 13/15 zsigamester válasza:

Ez a leghosszabb oldal amivel találkoztam. A nyerési esélyed úgy néz ki ,hogy beteszel 1 milliót és kb 100 ezret visszakapsz. A nyerőgepek gagyik. 50 ezer forintból 500 Ft téten visszaad 1000 ft-ot. A duplázást kb 80 %-ban elveszi ,esélyed sincs nyerni. Volt,hogy 100 ezer forintról kb 2 perc alatt nullázott le 400 ft-os téten.

A tippmix része is gyenge,pl egy meccsen belül nem tudsz fogadni sárgalapokra és szögletekre . Egyből tilt. Senkinek nem ajánlom ezt az undorító oldalt. Örökre tiltottam magam onnan.

okt. 29. 09:02
 14/15 zsigamester válasza:

A legudorítóbb oldal amit láttam.

1 milliót beteszel és kb 100 ezret ad vissza amit nyilván elbuksz,mert nem veszed ki azt már. A nyerőgepek gagyik. Volt,hogy 100 ezer forintról 500 as téten kb 3 perc alatt nullázott le,semmit nem ad ,ha mégis és duplázni szeretnél ,akkor kb 80 % ban elveszi. Messze kerüljétek el,mert itt biztos a bukás!!!

okt. 29. 09:28
 15/15 Caligula2 válasza:

A Gandalf klaszikust idézném ezen az oldalon.

FUSSATOK BOLONDOK!

Katasztrofális játékok, ahol végig érzed,hogy ezek lopni akarnak tőled.

Sportfogadás rész 20 éves szint, gépi forditásokkal egyes fogadásoknál azt sem tudod mirre fogadnál.

Modern játékok,ügyfélszolgálat,

Követhetőség teljes hiánya.

Ócska, undorító, tolvaj banda.

Ezek miatt zavarták el a modern, ügyfélcentrikus külföldi oldalakat😂😂😂😂😂

nov. 30. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!