Vegas.hu vélemény?

Figyelt kérdés
Kell utána adózni? Tapasztalatok

2017. jún. 28. 20:58
1 2
 1/15 anonim válasza:
100%
Nem kell utána adózni, de nagyon szar a nyerési esély, nem éri meg ott játszani.
2017. szept. 28. 16:12
 2/15 K.Péter 76 válasza:
Nagyon szar a nyerési esély,szóval ha van felesleges pénzed csak akkor menj oda.Vagy inkább utald át egy rászorulónak,ő legalább hálás lesz érte...
2019. jún. 30. 08:41
 3/15 Etelkanéni válasza:
100%
Egy mocskos szarházi oldal! Amint elkezdesz nyerni szarrá fog szopatni,de igazából mindegyik erről szól,csak itt még tudod is előre...ne költs rá,ott az ingyen 5k amit kódból kapsz azt játszd el és rájössz mekkora egy fosláda.
2021. szept. 30. 13:38
 4/15 Bogar2006 válasza:
57%
Egy rabló oldal! 100 ezerből nulla nyeremény! Még csak játékot sem adott, simán elvitte és kész!
2021. okt. 14. 08:55
 5/15 anonim ***** válasza:
53%

Igazi undorító, mocskos pénzlehúzó oldal...

Összesítve közel 1 millió Ft befizetesből kB. visszaad 100-200 ezer forintot. (nem 1 alkalommal került ez az összeg lejátszásra)

Szánalmas...

2022. febr. 9. 21:16
 6/15 anonim válasza:
70%

Hát nyilván nem ebből kellene meggazdagodni....

Hát írhatnám azt is a többi véleményre, hogy egy bizonyos mennyiségű összegnek összekell gyűlnie azzal, hogy mindenki feltesz valamennyit, hogy aztán valaki elnyerhesse, lehet azért nem nyersz mert még nem gyűlt őssze elegendő összeg amit aztán kitudja hány embernek ki kellene fizetniük...

Ha hiszitek ha nem, sógoromnak 30ezerből jött össze blackjacken 450ezer... szal változó....

2022. jún. 20. 13:06
 7/15 anonim válasza:
Nos, gondolkodtam írjak e ide, de tudjátok mit, ha egy embernek is segít a jövőben már megerte. Soha, senki ne lépjen be és ne fizessen be erre az oldalra. 3 év tapasztalattal, azt hiszem van alap hogy nyilatkozzak. A mérleg nem szép, nézzétek el nekem ha nem szamszerusitem. Előfordul hogy nyerhettek valóban, de ez csak illúzió, mert mindig ti buktok. Az arány 10-1. Nagyjából ez a korrekt és nem kell meglepődni hogy 1 2 3 millió után 50.000 Ft os szabadjatekot kaptok 2000 - 7500 Ft téten. A világon nincs nagyobb rablás. Soha de soha nem fogtok itt nyerni, maximum kölcsönt kaptok amit olyan kamattal fizettek vissza amire almotokban sem gondolnatok. Mikor eszbekaptok már nincs belőle kiút csakis mínusszal. Hogy mennyivel az a kérdés.
2022. jún. 28. 15:05
 8/15 anonim ***** válasza:
32%
Ma próbáltam először. 5000.-ret fizettem be,45000 nyertem.
2022. aug. 4. 17:33
 9/15 anonim válasza:
32%
A férjem 2 nappal ezelőtt nyert 5000ft-ból 800.000ezer forintot :)
2022. okt. 13. 07:29
 10/15 Érdekes2020 válasza:
Csak azért regisztráltam én is, hogy a véleményem csak egy embernek segít,már megérte. 3 év alatt 3 millió befizetés, 0 Ft kifizetés. Sok online oldalon játszottam már ...ez az oldal tipikus magyar oldal. Soha nem tapasztaltam még ilyen sunyi oldalt, mint ez. Hihetetlen módon lopja el a pénzed. Játékélményben se reménykedj, az is konvergál a nullához. Aki nem minimális,pici téteken játszik az nagyon ritkán fog nyerni! Gusztustalan oldal, ajánlok bármilyen külföldi oldalt, csak ezen ne játszatok.
2022. nov. 16. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!