Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A paypal szerint 60 euro...

A paypal szerint 60 euro minuszban vagyok, holott osszvissz csak egy arcmaszkot rendeltem honapokkal ezelott 15 euroert! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Eredetileg csak az arcmaszk miatt csinaltam paypalt, mert massal nem tudtam megrendelni kulfoldrol. Arrol le is vettek aztan a 15 eurot, ugye az arcmaszk arat. Ugy ket honapja lehetett, hogy egy baratnommel el akartunk menni mziba, gondoltam le foglalom online a jegyet, mert magyarorszagon mindig igy csinaltuk. Nemetorszagban elek, nem sokat ertek meg nemetul, legalabbis igy ilyen penzugyi kifejezeseket nem nagyon. Kozben rajottem, hogy online nem lehet ingyen lefoglalni, mint otthon hogx "fel oraval kezdes elott ki kell venni a jegyet vagy torlik a foglalast". Itt ha neten foglalom akkor meg kell venni, szoval paypalrol le kellett volna vonjak, de vegul lattam, hogy nincs eleg enzem, szoval nem rendeltem meg, hanem kesobb vettuk meg helyben. Szoval a jegyet egyszer vettem csak meg, es aztan egyszercsak elkezdtek kuldozgetni, hogy minuszban vagyok 23 euroval (ket jegy ara ennyi volt a cineplex moziban). Ott volt jobb opcio, nrm tudom mar mik voltak, de kozte volt hogy ha teves megrendeles akkor kattintsak oda es irjak valamit es kuldjem el. Hat ezt ketszer megcsinaltam es semmi valaszt nem kaptam, aztan az utobbi idokben a vizsgaim miatt kicsit megfeledkeztem rola, es egyszercsak jon a level, hogy 61 euroval tartozom!!

Irtak levelet, probaltam leforditani, valami olyasmi lehet, hogy amiert nem fizettem ddigmost megemeltek vagy mi? Es ha nem fizetem ki tovabbra sem kijonnek a hazhoz?? Most eleg szukosen vagyunk, a 60 eurot is nehezen tudnank kifizetni. Ez nagyon nem hianyzott nekem, legkozelebb hamarabb gondolkodok... De valaki esetleg tudna segiteni, hogy mit tehetnek most?

A levelben ez allt:

Sehr geehrte Frau xy,

PayPal hat uns mit dem Einzug ihrer überfälligen Forderungen beauftragt, weil Ihr PayPal Konto einen negativen Saldo aufweist. Zur Zahlung des offenen Betrags sind Sie mehrfach per E-Mail von PayPal aufgefordert worden. Einschließlich der durch unsere Beauftragung angefallenen Inkassokosten beträgt die zur Zahlung offenstehende Gesamtforderung

61,06 EUR

(Stand: 02.07.2017)

Die Forderung setzt sich wie folgt zusammen:

Haupt- / Restforderung: 23,63 EUR

5,00 Prozentpunkte über Basiszins Zinsen bis zum 02.07.2017: 0,03 EUR

Vorgerichtliche Mahnauslagen: 5,00 EUR

Inkassovergütung – Verzugsschaden §§ 280, 286 BGB, 0,6 Gebühr analog § 13 RVG i.V.m. Nr. 2300 VV RVG: 27,00 EUR

Post– und Telekommunikationspauschale analog § 13 RVG i.V.m. Nr. 7002 VV RVG: 5,40 EUR

Wir fordern Sie auf, den Gesamtbetrag von 61,06 EUR an uns zu überweisen, so dass dieser bis zum

02.07.2017

bei uns eingegangen ist.

Kerlek, a bunkozastol kimeljetek. Mosottrongy vagyok, igy is, ez az elmlt het a meloval es a vizsgakra tanulassal eleg kemeny volt.. Elore is koszi, ha valaki barmit tud...

N

2017. jún. 28. 16:11
 1/1 anonim ***** válasza:
87%

Nagyon egyszerű.

Lógtál a Paypalnak 23,63 euróval, amit többszöri e-mailes felszólítás ellenére nem fizettél ki. Ezért a PayPal lepasszolta a tartozást egy behajtócégnek, amely a saját költségeivel együtt már 61,06 eurót követel tőled. Július 2-ig várják a pénz beérkeztét.

2017. jún. 28. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!