Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vélemények a Licitkirály...

Vélemények a Licitkirály oldalról?

Figyelt kérdés
Valójában van egy megérzésem az említett oldallal, vállalattal (Licit Király Kft.), mégpedig hogy az egész kreálmány, hatalmas akciók mind kamuk! A cég maga sem létezik, a telephelyük is igen kérdéses. Ezt megemlítettem a face oldalon is ahonnan egyből le is tiltottak, nem tudok hozzászólni semmijükhöz..(ez is árulkodó).. Ezt csak azért írom le hogy ne dőljetek be ezeknek a csalóknak.. Nem fogtok egy iphone 8-at megkapni 22ezerért... (+a coinra befizetett összeg). Háth rákeres valaki olyan aki gondolkodik a regisztráción.

#aukció #kamu #licit #csaló #licitkirály #mobilok olcsón
2017. jún. 28. 01:44
 1/3 anonim ***** válasza:
60%
Átverés az egész, jól látod. Óvakodjon mindenki!!!
2017. jún. 30. 20:19
 2/3 anonim ***** válasza:
52%
Sőt, itt szóljon hozzá bárki akinek vannak tapasztalatai...
2017. jún. 30. 20:20
 3/3 Tamas0402 válasza:
11%
Sziasztok! Nekem egy barátom küldte ezt a linket mert tudta hogy én nyertem már itt és utána akart nézni a dolgoknak. Én még télen nyertem egy fényképezőt náluk ami nagy csata árán de az enyém lett és kb a bolti ár feléért jutottam hozzá. Ki is hozták a 3. napon az aukció után úgyhogy nekem pozitív a tapasztalatom. Nagyobb értékű termékre még nem licitáltam náluk.
2017. júl. 11. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!