Meki diákmunka vélemények?
Szia! Bár a kérdés bő egy éves, és biztosan nem aktuális már, de aki esetleg ide téved, annak segíthet. Én ugyanis ott dolgozom.
Fizetés: Jelenleg bruttó 1000 forint/óra a bér, ez este 6 után bruttó 1300 Ft, este 10 után 1400 Ft. Tudni kell a bérekről, hogy bármennyit is emelkedik évente az összes mekiben az órábér, itt mindig az egyik legmagasabb, mivel "magánmeki", ráadásul külvárosi. Az M0-ás autópályán lévő két étteremben 100 forinttal mindig magasabb az órábér, ami havi szinten nagyobb eltérés, viszont annyira nem éri meg ott dolgozni, ha nem éred el a céges taxit.
Munkatársak: A legtöbb menedzser, műszakvezető, sőt még az étterem vezető is nagyon jófej, kedves velem, ehhez azonban az kell, hogy jól dolgozzak, jól ajánljak termékeket kasszázás közben, pontosan végezzem a munkám. Ha bénácska vagy lusta volnék tutira kipécéznének maguknak, mert a munkatempó feszes, ők pedig elvárják, hogy jól dolgozz. Persze, a felvételiztető hölgy, aki a beosztást is írja illetve műszakvezető is egy hárpia, ha nem kedvel, próbál téged kicsinálni, beszólogat, oltogatni próbál. Igyekszem
Folyt. köv.
Igyekszem nem foglalkozni vele.
Munka: Nagyon pörgős! Mint kiderülhetett az írásomból, kasszás vagyok, és a "fronton", ami alatt értsd a normál kasszát van, hogy órákig nincs megállás. Mondjuk én legtöbbször a fizettetőben vagyok, az picit lightosabb, de ott meg egész nap egyedül vagy, nem tudsz senkivel kommunikálni az autósokon kívül. Ha nincs autó, kifogyott szószos tálkákat töltögetsz, mosogatsz. Az autósok számára a kaja kiadó pörgős, ott is alig van megállás, mondjuk néha jó ott lenni, de csak ketten, egyedül nagyon durva. A munkatársak jönnek-mennek, gyakorlatilag alig van olyan ember a vezetőkön kívül, aki pár hónapnál tovább dolgozna ott. Ehhez hozzájárul az is, hogy az elmúlt időszakban érthetetlen okokból aki diákként 1-2-3 éve ott volt, csak úgy random kirúgdosták, mert "nem jártak be". Vagy csak diákként volt egyéb dolguk a meki mellett. Na mindegy. De mikor három új kasszással vagy együtt, és ők semmit nem tudnak/akarnak csinálni, az bosszantó.
Diákként elviselhető a meló, én augusztus végéig még biztosan ott fogok dolgozni, de hogy életem végéig ott dolgozzak, az kizárt:D
Így nagyjából ennyi jutott eszembe, ha érdekel bármi, irj bátran! :)
2 évvel később irok... nembaj hatha valaki segit.
15 vagyok, apam ismeri a fonokot ezert felvettek. 1-2 honapra mennek, de most nagyon azon gondolkozok hogy inkabb nem megyek. Korulbelul minden ismerosom a mekiben fog enni, en meg majd az asztalukat fogom torolgetni...? Egy kicsit megalazonak erzem. Raadasul van olyan munka a kornyeken amit gyarban vegzel (tehat kivulallo nem nezi hogy mit csinalsz) es ugyanannyi, vagy esetenkent meg magasabb a fizu.
Tenyleg nem vagyok egy elkenyeztetett ember, de minden ismerosom kirohogott amikor mondtam hogy mekiben fogok dolgozni, es ez rohadtul zavar. Most igy elkepzelem hogy dolgozok, valaki vendeg akit ismerek meg kirohog...
Meg sosem dolgoztam mashol, lehet hogy ez elsore egy kicsit nehez lenne.
Valami tanacs jol jonne, es azert ne nagyon ugorjatok nekem mert tenyleg nincs semmi tapasztalatom ilyen teren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!