Mit tudok ezzel az ebay-es helyzettel kezdeni? Fizetnem kell? Lehet bajom belőle?
Sziasztok!
Egyszerre licitáltam egy termékre és fogadta el egy másik eladó az ajánlatomat. (Úgy terveztem, ha megnyerem a licitet írok az eladónak, hogy el ne fogadja az ajánlatom, de túl gyorsan reagált.) Mivel a liciten nyert jóval olcsóbb volt (10ezer forinttal), így azt kifizettem és írtam a másiknak, hogy mégsem kérném a terméket. Válaszként azt kaptam, hogy kötelező megvennem, utaljam a pénzt minnél előbb.
Mit tudok tenni? Mivel jár, ha nem fizetem ki? Tud ellenem indítani valamit, ami miatt levonják a paypal-omról a pénzt?
/Már az ebaytől is kaptam automatikus üzenetet, hogy esetleg indulhat ellenem 'Unpaid Item Case', de nem igazán tudom ez mit takarna./
Unpaid ütem case indulhat bes negativrot kapsz.
Elsőre ez nem sokat jelent, de ha gyujtogeted akkor sok eladó élből letilt és később ki is bajnoknak ha tovább folytatod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!