Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tudok ezzel az ebay-es...

Mit tudok ezzel az ebay-es helyzettel kezdeni? Fizetnem kell? Lehet bajom belőle?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egyszerre licitáltam egy termékre és fogadta el egy másik eladó az ajánlatomat. (Úgy terveztem, ha megnyerem a licitet írok az eladónak, hogy el ne fogadja az ajánlatom, de túl gyorsan reagált.) Mivel a liciten nyert jóval olcsóbb volt (10ezer forinttal), így azt kifizettem és írtam a másiknak, hogy mégsem kérném a terméket. Válaszként azt kaptam, hogy kötelező megvennem, utaljam a pénzt minnél előbb.

Mit tudok tenni? Mivel jár, ha nem fizetem ki? Tud ellenem indítani valamit, ami miatt levonják a paypal-omról a pénzt?

/Már az ebaytől is kaptam automatikus üzenetet, hogy esetleg indulhat ellenem 'Unpaid Item Case', de nem igazán tudom ez mit takarna./

2017. jún. 14. 17:13
 1/2 anonim ***** válasza:

Unpaid ütem case indulhat bes negativrot kapsz.

Elsőre ez nem sokat jelent, de ha gyujtogeted akkor sok eladó élből letilt és később ki is bajnoknak ha tovább folytatod

2017. jún. 14. 18:08
 2/2 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy volt már egy nem fizetett termékem 3 éve (nem tudom, hogy az eladó fellépett-e ellenem). Ez meg számíthat? Vagy még ez se annyira sok ahhoz, hogy baj legyen?
2017. jún. 14. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!