Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyit lehet külföldön...

Mennyit lehet külföldön koldulással keresni?

Figyelt kérdés
Ne értsetek félre, nem akarom kipróbálni, csak hallottam már olyan sztorit, hogy valaki kiment külföldre csak azért, hogy kolduljon. Ez megéri neki?
2010. máj. 18. 19:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
79%

20:59!

99%-uk azért nem dolgozik,mert NINCS munkahely,biztosíts nekik munkát,ha ennyire zavar,hogy az utcán vannak.Biztos nagyon örülnének neki!

Akiknek feladatuk lenne a munkahelyteremtés,azok úgysem tesznek semmit.De persze a kéregetők azért nekik is útban vannak és okoskodni is tudnak nagyon...

2010. máj. 18. 21:26
 12/15 anonim ***** válasza:
80%
Azért attól is függ, hogy melyik ország milyen részéről beszélünk. Szomáliát pl. nem ajánlanám...
2010. máj. 18. 21:46
 13/15 anonim ***** válasza:

21.26

A VI. kerületben, a Rózsa utca 94 szám alatt van egy vegyesbolt, ahol eladót, egy háztartási bolt, ahol árufeltöltőt és egy pékség, ahol üzletvezetőt keresnek. Mindhárom bolt több, mint 2 hete kirakta az ajtóra a táblát erről, meg gondolom az Expressben is hirdetnek. De nem tudok úgy elmenni otthonról, még a sarki közértbe sem, hogy ne botlanék kéregetőkbe. Akkor miről beszélsz? Aki akar, az talál munkát.

Másik dolog az emberi méltóság. Nekem is volt már olyan hónapom (több is), amikor kizárólag főtt krumplit ettem. Dorbézolásnak számított egy liter tej. De akkor sem mentem kéregetni, inkább munka után járkáltam. Pontosan ezek a kemény hónapok adják nekem a "jogot", hogy ne sajnáljam a kéregető fiatalokat. Ja és nő vagyok, tehát pláne ne tartsa nekem a kezét egy meglett, egészséges férfi!

2010. máj. 18. 23:05
 14/15 anonim válasza:
Én külföldön élek,biztos megéri kiülni...mert itt nálunk föleg karácsonytájékán nagyon sokan jönnek kéregetni ,autóval tesznek meg többszáz kilómétert,hogy itt kolduljanak.
2010. máj. 22. 13:53
 15/15 StephanieXx ***** válasza:

NA..elmesélem,ami velem volt.Az árkádban,egy fiatal jött oda hozzám az interspar elött,hogy elkérheti-e a kocsit,belenyúlt a tárcájába,kivett 2000Ft-it,és mondta,hogy nincs 100-a.Kedves volt,és ápolt,igényes lány.Odaadtam neki:)

De...mikor már másodszorra jött oda hozzám,akkor elküldtem a sunyiba:D

Én is dolgozok suli mellett,nem könnyű...de nem lenne pofám kéregetni.

A kérdésre válaszolva...Szerintem a megélhetést lehetne fedezni,ha valaki "főállásban" csinálja.

Azért nem mennék ki külföldre,hog ymajd "megszedem" magam,mert lehet nem adának:)...stb:)

2010. máj. 23. 04:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!