Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyit lehet külföldön...

Mennyit lehet külföldön koldulással keresni?

Figyelt kérdés
Ne értsetek félre, nem akarom kipróbálni, csak hallottam már olyan sztorit, hogy valaki kiment külföldre csak azért, hogy kolduljon. Ez megéri neki?
2010. máj. 18. 19:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
63%

nekem is van ilyen ismerősöm, jobban keresett vele, mint mi itthon munkával..

én heccből barátnőmmel amerikában pár napig koldultunk 15 évesen, hát a heti 20 dolcsis zsebpénzünk többszörösét kerestük pár órai 'munkával'..:)

de állítólag itthon is jobban keresnek a koldusok, mint mi, munkások..:(

2010. máj. 18. 20:11
 2/15 A kérdező kommentje:

Az kemény :O

De gondolom az is sokat számít, hogy milyen szöveggel csinálod.

2010. máj. 18. 20:17
 3/15 anonim válasza:
59%
Hát.. Biztos többet mint itthon rendes munkával...
2010. máj. 18. 20:19
 4/15 anonim ***** válasza:

mondjuk ugye mi fiatalok voltunk, emlékszem bekentük kosszal a sarkon az arcunkat, és mezítláb álltunk ki..:D

de másnap vagy harmadnap a rendőrök akartak már elvinni, mert túl fiatalok voltunk, és abbahagytuk. de jó hecc volt..:D

szerintem nem kell szöveg, mi csak álltunk ott koszosan és éhesen, vágyakozva:D

nekem is azon esik meg itthon is a szívem, aki azt mondja kajára kell.

az már egy másik kérdés, hogy nem arra kell igazából...:(

2010. máj. 18. 20:21
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

itthon a koldus maffia fut. az esetek 80%-ban nem maguknak kérik a pénzt. a maradék 19% pedig piára kér.

és a maradék 1%-nak kell kajára.

nagyon egyszerű kipróbálni. adjál neki kaját. valszeg hozzád fogja vágni.

2010. máj. 18. 20:34
 6/15 anonim válasza:
73%
Véletlenül nem te vagy a fiatal főiskolás az "egyéb kérdések" topicból? Mert ott ma még ki akartad próbálni... Csak nem nyugszol, ugye? Nincs még elég rossz híre az országnak, te leszel a következő "büszkeségünk"?
2010. máj. 18. 20:47
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Helytől függ, emberek hozzáállásától, a kolduló "produkciójától", a környezet hiszékenységétől, stb.

Bécsben pl. most szeretnének olyan rendelkezéseket hozni, hogy megnehezítsék az aluljárókban felbukkanó sok kéregetőt, és elsősorban a külföldiektől szeretnék megóvni az utcákat [állítólag kelet-szlovákiai emberekről is meg másokról van szó azóta, hogy nyitottabb az EU-n belül a mozgás].

2010. máj. 18. 20:50
 8/15 A kérdező kommentje:
20:47-es, nem én vagyok az, és világosan leírtam, hogy NEM próbálom ki.
2010. máj. 18. 20:52
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon helyes, nehezítsék csak meg a dolgukat! Elegem van belőle, hogy épkézláb fiatalok erejük teljében, munka helyett egy aluljáróban (vagy akárhol) döglenek. Tessék mindenkinek munkát vállalni. Az ilyen aljas, sunyi kéregetők miatt lesz tele az ember xxxe annyira tele, hogy még a -tényleg rászoruló- kisöregeknek sem adnak, hiszen mindenkinek úgysem segíthetnek.
2010. máj. 18. 20:59
 10/15 anonim válasza:
Úristen, ez nagyon durva. :O
2010. máj. 18. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!