Hogy lehet ingyen pénzt szerezni?
Figyelt kérdés
Egy csomó videót, meg ilyeneket láttam róla, de állítólag mind kamu.
Van valami esetleg, ami működik is?
Reklámok, link megosztás, stb.
2017. jún. 6. 00:56
12/16 anonim válasza:
#11:
Előbbi nem túl jövedelmező, utóbbi csak politikusoknak való.
13/16 A kérdező kommentje:
Azért fura, hogy ha ilyen hülye kérdést rakok ki, akkor lesz vagy 20 válasz, ha kicsit komolyabbat, programozás témában, amire kíváncsi vagyok, soha nem jön válasz. Szerintem most is van olyan kérdés, amit kb nem sokkal a regisztráció után írtam ki, és most sincs válasz :D
2017. jún. 22. 15:18
14/16 anonim válasza:
hülyeségek a válaszok, több ok miatt is:
1 a vaterázás nem ingyen pénzt, ahhoz hogy megis élj belőle rengeteget kell vele dolgozni.
akár napi 6-8 órát is, ki mennyiből akar megélni.
2. Magyarországon nem tilos adózzni, igy semmiféle bírság nem lesz ha beléd fut a nav,
15/16 anonim válasza:
"2. Magyarországon nem tilos adózzni, igy semmiféle bírság nem lesz ha beléd fut a nav,"
Na ennek a mondatnak fuss neki még egyszer, mert ez így elég "érdekesen" néz ki :D
16/16 anonim válasza:
pedig így van. magyarországon szabad adózzni. ha nekem nem hiszel akkor kérdezd meg egyenesen a navtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!