Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ezzel tényleg lehet szerezni...

Ezzel tényleg lehet szerezni 20$-os kupont steam-re?

Figyelt kérdés

Van most ez a bizonyos link, melyet ha tovább küldünk 15 embernek elvileg nyerhetünk vele, nekem ebben az sántít hogy a steam honnan fogja tudni hogy az én accountomra kell küldeni?

Tehát ez tényleg működik vagy csak kamu?

[link]

#Steam #ingyen 20$
2016. aug. 3. 10:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Onnan fogja tudni, hogy benne van az account azonosítód a linkben...
2016. aug. 3. 10:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora trükkös gyerek vagy:)
2016. aug. 3. 11:08
 3/6 A kérdező kommentje:
Persze, most azt gondoljátok hogy én ezzel a linkel "gazdagszom meg", de nem, hisz itt mindenkinek saját linkje van, de ez nem az enyém, hanem az oldalé, de ha gondolod az enyémet is el küldhetem :)
2016. aug. 3. 11:38
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát a linkedben benne van egy azonosító szóvel nem pusztán "az oldal linkje", valakinek gyűjtesz vele... ha nem magadnak, akkor csak gratulálni tudok. :'D
2016. aug. 3. 11:54
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem áll szándékomban gyűjteni senkinek, nekem az egyik haverom linkelte át, én azt másoltam be ide, így lehet hogy neki megy, de most nem ez a lényeg, azért másoltam ide a linket hogy tudjátok miről van szó.

De egyébként nem kamu oldal? Mert egyébként hitelesnek tűnik..

2016. aug. 3. 12:30
 6/6 anonim válasza:
De kamu oldal, kíváncsiságból megnéztem milyen, de amint megvan az adott kattintás kiír egy csomóféle reklámot, pl "küld el sms-ben ezt és nyerhetsz iphone-t" meg hasonlók, és ha az egyiket megcsinálod akkor talán megkapod a kupont, de akkor sem biztos.
2016. aug. 4. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!