Ezzel tényleg lehet szerezni 20$-os kupont steam-re?
Figyelt kérdés
Van most ez a bizonyos link, melyet ha tovább küldünk 15 embernek elvileg nyerhetünk vele, nekem ebben az sántít hogy a steam honnan fogja tudni hogy az én accountomra kell küldeni?
Tehát ez tényleg működik vagy csak kamu?
#Steam #ingyen 20$
2016. aug. 3. 10:45
1/6 anonim válasza:
Onnan fogja tudni, hogy benne van az account azonosítód a linkben...
3/6 A kérdező kommentje:
Persze, most azt gondoljátok hogy én ezzel a linkel "gazdagszom meg", de nem, hisz itt mindenkinek saját linkje van, de ez nem az enyém, hanem az oldalé, de ha gondolod az enyémet is el küldhetem :)
2016. aug. 3. 11:38
4/6 anonim válasza:
Hát a linkedben benne van egy azonosító szóvel nem pusztán "az oldal linkje", valakinek gyűjtesz vele... ha nem magadnak, akkor csak gratulálni tudok. :'D
5/6 A kérdező kommentje:
Nem áll szándékomban gyűjteni senkinek, nekem az egyik haverom linkelte át, én azt másoltam be ide, így lehet hogy neki megy, de most nem ez a lényeg, azért másoltam ide a linket hogy tudjátok miről van szó.
De egyébként nem kamu oldal? Mert egyébként hitelesnek tűnik..
2016. aug. 3. 12:30
6/6 anonim válasza:
De kamu oldal, kíváncsiságból megnéztem milyen, de amint megvan az adott kattintás kiír egy csomóféle reklámot, pl "küld el sms-ben ezt és nyerhetsz iphone-t" meg hasonlók, és ha az egyiket megcsinálod akkor talán megkapod a kupont, de akkor sem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!