Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha van egy cipo, amit feladok...

Ha van egy cipo, amit feladok postan akkor mennyi az utanvetel dija?

Figyelt kérdés
2017. jún. 4. 23:35
 1/8 anonim ***** válasza:
2000 körül
2017. jún. 4. 23:46
 2/8 anonim ***** válasza:

Ezt így nem lehet megmondani pontosan.

Függ a súlyától, attól, hogy belföld vagy külföld (mert ezt nem írtad), de leginkább attól függ, milyen postázási móddal adod fel? Lehet futárral, Postával, Vaterás üzleti csomaggal (úgy olcsóbb), stb.

Egyébként az utánvétel senkinek sem jó: a vevőnek drágább és nem védi meg semmitől (ugyanúgy kaphat csomagként egy rossz terméket, féltéglát, stb., mivel a futár/postás nem várja meg, amíg kibontja, de ha meg is várja, nem fogja a kibontott csomagot visszavinni) és nem jó az eladónak sem, mert ha a vevő közben meggondolja magát és nem veszi át a csomagot, akkor az eladó bukta a feladási díjat, ami akár ezres tétel is lehet.

2017. jún. 5. 06:30
 3/8 A kérdező kommentje:
Utalni nem tud nekem. Belfoldre kuldenem Szentlászlótól Budapestig. Ez egy magastalpú szandál, 2kg alatt lehet a súlya, nem több. Postaval egyutt hirdettem 4500-ert, ebbol 600-at szántam postára.
2017. jún. 5. 13:33
 4/8 anonim ***** válasza:

600 ft édeskevés. Miért nem nézed meg előtte a díjszabást?

[link]

2 kg-ig a csomag 1690, + az utánvét díjja 400 ft, így 2090 ft-ra jön ki.

2017. jún. 5. 15:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Amúgy ha nem tud utalni, a bankodban be is fizetheti kb-ban.
2017. jún. 5. 15:25
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha van nyomtatód és ki tudod nyomtatni a címiratot, akkor olcsóbban is kijöhet - akár utánvéttel is:

Mpl üzleti csomag postán feladva, házhoz szállítva utánvéttel 1500-ból is simán kijön.

600-ft-ért csak akkor tudod feladni, ha otthon kinyomtatod postán vagy csomagautomatánál feladod és csomagautomatába kézbesítik - de ezt a vevővel MINDENKÉPPEN egyeztetned kell előtte, mert lehet, neki nem jó a csomagautomata.

[link]

2017. jún. 5. 16:13
 7/8 A kérdező kommentje:
Azért irtam 600 ft pk-t ha előre utaljak. Es marad az utanvet mar megegyeztunk! Es en hogy kapom készhez a penzt?
2017. jún. 5. 18:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Utalás/rozsaszin csekk
2017. jún. 5. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!