Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi a véleményed arról hogy a...

Mi a véleményed arról hogy a mentősök átlagos fizetési szintje nettó 119 ezer HUF?

Figyelt kérdés

[link]

Budapesten gyakorlatilag egy 40 nmes bérlakást se tud fenntartani egy mentős, aki finoman szólva is elég fontos munkát lát el.

Nyomoroghat egyetemistákkal, vagy esetleg élhet a szüleivel.

Miért van nálunk ilyen vadkapitalizmus hogy aki nem programozó az nyomorog?

2017. máj. 31. 17:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
77%

"EZ a varázsszó, oldják meg :)"

Igen ez. Felnőtt ember tud magának intézkedni, ha akar. Ha nekem valahol nem volt jó valami, tettem hogy jobb legyen, nem futottam senkihez, nem rinyáltam.

2017. máj. 31. 20:58
 12/14 anonim ***** válasza:
83%
Azt nem értem, hogy minek válaszolunk ennek az agyhalottnak a kérdéseire...
2017. máj. 31. 21:00
 13/14 anonim ***** válasza:

"EZ a varázsszó, oldják meg :)"

Neked nem volt még elég a Sándor Mária féle ámokfutásból, most akkor megint kezdi egy másik galeri ?

2019-ig 4 lépéses, majdnem 70 % os béremelés van az eü-ben, hát hagyjuk már ...

2017. jún. 1. 01:23
 14/14 Estádio de Felchút ***** válasza:

Balázs, értsd már meg, hogy senki nem fog többet fizetni, ha a marha ennyiért is megcsinálja.

A lóvét kell nézni, ott kell hagyni az egészet a francba oszt oda kell menni, ahol jó a lóvé.

Ha majd nem lesz mentő, tömegével döglenek meg az emberek, akkor majd lesz igény mentősre oszt meg lesznek fizetve. De amíg a sok marha sz*réh*gyé is boldogan robotol, addig nem lesz több a lóvé.

2017. jún. 1. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!