Mi a véleményed arról hogy a mentősök átlagos fizetési szintje nettó 119 ezer HUF?
Budapesten gyakorlatilag egy 40 nmes bérlakást se tud fenntartani egy mentős, aki finoman szólva is elég fontos munkát lát el.
Nyomoroghat egyetemistákkal, vagy esetleg élhet a szüleivel.
Miért van nálunk ilyen vadkapitalizmus hogy aki nem programozó az nyomorog?
"EZ a varázsszó, oldják meg :)"
Igen ez. Felnőtt ember tud magának intézkedni, ha akar. Ha nekem valahol nem volt jó valami, tettem hogy jobb legyen, nem futottam senkihez, nem rinyáltam.
"EZ a varázsszó, oldják meg :)"
Neked nem volt még elég a Sándor Mária féle ámokfutásból, most akkor megint kezdi egy másik galeri ?
2019-ig 4 lépéses, majdnem 70 % os béremelés van az eü-ben, hát hagyjuk már ...
Balázs, értsd már meg, hogy senki nem fog többet fizetni, ha a marha ennyiért is megcsinálja.
A lóvét kell nézni, ott kell hagyni az egészet a francba oszt oda kell menni, ahol jó a lóvé.
Ha majd nem lesz mentő, tömegével döglenek meg az emberek, akkor majd lesz igény mentősre oszt meg lesznek fizetve. De amíg a sok marha sz*réh*gyé is boldogan robotol, addig nem lesz több a lóvé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!