Budapesten mennyi az átlagos fizetés? Nem IT, hanem felszolgáló, operátor munkakörökre gondolok illetve úgy általánosságban. Már csak azért is kérdem, mert egyik ismerősöm mondta, hogy Peten nettó 120-at alapból meg lehet keresni. Mennyire reális ez?
Figyelt kérdés
2016. szept. 16. 21:17
1/7 A kérdező kommentje:
Pesten*
2016. szept. 16. 21:19
2/7 anonim válasza:
120-at még mosogatóként is megkerestem. Most szakácsként nettó 220-at keresek. igaz, heti 6nap/12óra, de akkor sem olyan rossz.
3/7 anonim válasza:
#2 6nap/12 órára egy vicc az a 220 mivel mellette életed nincs, pár év után meg költheted ideggyógyszerre.
4/7 A kérdező kommentje:
Azért is tettem fel a kérdést, hogy érdemes-e nettó 120 ezerért vidékről Budapestre menni.
2016. szept. 16. 21:59
5/7 anonim válasza:
szerintem nem rossz. dolgoztam Ausztriában is, ott sem jobb a vendéglátás. saját lakásom, autóm van, nem érdemes kinn lennem, mert ott is kemény a meló, itthon meg legalább család és barátok itt vannak. kinn meg csak munka meg alvás. 220 nekem bőven elég.
6/7 anonim válasza:
Nettó 200 alatt Pesten nagyon rossz élni, minden van, de semmire nincs pénzed. Viszont 200 körül is lehet ezekkel a melókkal keresni, apám gyártosori operátor és ilyen 220-300 között keres a havi bónuszok és túlórák függvényében.
7/7 anonim válasza:
én régebben, ahol dolgoztam 150-et is kézbe kapott simán egy operátor túlórákkal + 30 ezer cafeteria, egészség pénztár, ingyenes melós járat, erzsébet utalvány... ja és nem pest, hanem egy kisvárosról van szó. pesten ennyi elég kevés, főleg ha albérletre is kell költened
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!