Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mik ezek a " facebookos...

Mik ezek a " facebookos pénzkeresési lehetőségek"?

Figyelt kérdés
Sokat látom, hogy emberek hirdetnek facebookon, hogy pl. "ebben a hónapban 137 000 ft volt a mellékfizetésem". Ennek van valóságalapja? Hogyan szerzik ezt a pénzt egyáltalán?

2017. máj. 31. 14:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Hogy lenne már valóságalapja? Pfff... aki ilyesmit elhisz, az megérdemli hogy lehúzzák mint a szart.
2017. máj. 31. 15:08
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Lehet pénzt keresni a neten, de közel sem olyan könnyen, mint azt beállítják. Ha érdekel írj rám. Ja és nem ptc mlm és hasonló hülyeségekről beszélek :D
2017. máj. 31. 15:35
 3/12 anonim ***** válasza:
37%
2-es, a fajtád nem unja még, hogy aprópénzért beszervez embereket a "tuti bizniszbe"?
2017. máj. 31. 15:36
 4/12 anonim ***** válasza:
75%

Felettem levo sportfogadast fog irni neked, ne hagyd hogy lehuzzon.

Online keresni igenis lehet, nekem is van par szazezer jovedelmem online vallalkozason keresztul. Viszont aki mindenhol azt hirdeti, h mennyit keres, hanyszor megy nyaralni evente stb, annak negyedet se hidd el. Csak be akar szervezni az MLM-jebe.

2017. máj. 31. 15:37
 5/12 anonim ***** válasza:
11%

Igazából affiliate programokat akartam neki ajánlani, amikkel tud pénzt keresni, de ti biztos jobban tudjátok

:)

2017. máj. 31. 15:43
 6/12 anonim ***** válasza:
57%
5-ös, blabla... aprópénz neked, aprópénz neki, cserébe ugyanígy kur@válkodni fog a gyk-n mint te, egy kis alamizsnáért.
2017. máj. 31. 15:43
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

Valahogy sejtettem, hogy valaki biztos hozzá fog kb ilyen stílusban szólni a mondandómhoz. Na akkor.

1.Én már nem foglalkozom vele, mióta dolgozom. Egyetemi éveim alatt szereztem vele plusz pénzt.

2.Én csak mutatni akartam neki valamit, amivel ha foglalkozik tud keresni egy havi szinten normális összeget befektetett MUNKÁVAL

3.Hozzászólásod alapján úgy sejtem, hogy nem igazán vagy tisztában a dolgokkal. Nézz utána. Bár neked biztos több milliós fizetésed van, és neked minden aprópénz

2017. máj. 31. 15:53
 8/12 anonim ***** válasza:
50%

Az MLM-et ne keverjük már össze az online vállalkozással! Az MLM hálózatépítést jelent, semmi köze a saját vállalkozáshoz, más cég csicskája vagy.

Az online vállalkozás pedig rendes vállalkozás.

2017. máj. 31. 15:57
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
7-es, hagyjuk már ezt a bullshit dumát. Ha annyira jót akarsz az embertársaidnak, akkor linkeld be ide, ne pedig sunyi módon akarj pénzhez jutni a naiv kérdezőtől.
2017. máj. 31. 16:04
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

[link]

Tessék. Itt egy például. Csak legutóbb mikor valakinek ajánlottam hozzászólásban, törölte a hozzászólásom a gyk.

2017. máj. 31. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!