Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 2016-ban milyen valös pénzkere...

Hajnika84 kérdése:

2016-ban milyen valös pénzkeresési lehetőségek vannak, otthoni munkák, melyeknnem mlm rendszerek és nem beszervezős, befizetős munka?

Figyelt kérdés
Gyesen vagyok és havi 10-60 000 ft összegű plusz pénzre lenne szükségünk. Vmi netes vagy kézzel fogható munkát tudtok e mondani ajánlani?
2016. jan. 20. 13:08
 1/9 anonim ***** válasza:
60%
Fordítás, kreatív, kézműves cuccokkal kereskedés, Vaterán bármi eladása.
2016. jan. 20. 13:17
 2/9 anonim ***** válasza:
13%
Ha lenne neten vagy bárhol olyan otthon végezhető munka ami 10-60e Ft összegű pénzt hozna, akkor elmenne szerinted akárki 50 ezerért közmunkába utcát söpörni?
2016. jan. 20. 13:43
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem egyedül a Vaterán eladásból lett egy kis pénzem, a netes "munkák" többségében hülyeségek.

Épp ma is megtaláltak valami "hihetetlen" ajánlattal, mint kiderült valami noname márka katalógusból értékesítése. Ha vannak vevőid az Avon/Oriflame stb. normálisabb mlm alkalmas lehet egy kis kiegészítésre.

2016. jan. 20. 13:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Van a neten munka csak érteni kell hozzá. A kozmunkas nem ért hozzá.
2016. jan. 21. 08:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Én otthon dolgozom az időm 80%-ban, és közel 200 ezret kézhez kapok. Hivatalos, bejelentett munka. Tényleg az a "titok", hogy érteni kell valami olyanhoz, amit gép előtt is lehet csinálni. Olyat viszont nehéz találni, ami szaktudást nem igényel, és fizet is, az élet azért nem ilyen egyszerű.
2016. jan. 21. 08:42
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen igazatok van . sok mindent próbáltam keresni én is hírdetéseket bújtam és csak kamu állások vannak. Érettségim van, saját tapasztalatból tanultam meg kezelni a gépet is. nem tudom így milyen lehetőség van.
2016. jan. 23. 10:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Igy semmi :(
2016. jan. 23. 11:04
 8/9 Szabina Co válasza:

Szia!

Amivel pénzt tudsz keresni otthonról kockázat nélkül az a kérdőívek kitöltése és esetleg még a PTC/reklámokra kattingatás/. Ezzel a két módszerrel biztosan pénzt tudsz keresni csak ugye az a kérdés hogy mennyit? Én nem fogok hazudni vagy szépíteni a kérdőívek kitöltésével 150Ft-500Ft/kérdőív a gyakorlat és álltalában 1500Ft-2500Ft a pénz kikérési limithatár amikor kiutalhatod a pénzedet. Több kérdőíves oldal több pénzt jelent de nagyban függ a kérdőívek gyakoriságától is! A másik módszer a PTC reklámokra kattingatás itt napi 2-4 centet tudsz össze szedni ami nem sok de cserébe semmi más dolgod sincs csak lekattintani az aznapi adagodat. Sem az egyik sem a másik nem meggazdagodásról szól de azért pár ezer forintot össze lehet szedni velük. A kérdőívekre nem is kell napi szinten figyelni mert mindig értesítést kapsz a felkérésekről e-mailben. Tehát nem keresed magad degeszre, de ha a ráfordított időt nézzük azért cserébe viszont nagyon jó pénz.

2016. febr. 19. 16:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Érdekes, bár a "sikertörténet" szerint valaki egy év alatt keresett vele kevesebb mint 20 ezer Ft-ot.
2016. szept. 5. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!