Van valami jó alternatív pénzkeresési mód?
Figyelt kérdés
Az egyetemet elég rosszul viselem, nem is érdekel, valami olyan dolgot keresek, amiből meg lehetne élni, legális, és minimálbérnél jobban fizet. Gondoltam a katonaságra, tűzoltóságra,ötletek?2012. jan. 7. 15:56
2/13 A kérdező kommentje:
hát sztem az nem fizet olyan jó, mondjuk ha nagyban csinálom, akkor lehet köszi
2012. jan. 7. 16:05
4/13 A kérdező kommentje:
Nem diákmunka,hanem az egyetemet ott hagynám és csinálnék valamit, vagy egyéb képzésre jelentkeznék, fizikailag rendben vagyok.
2012. jan. 7. 16:22
5/13 anonim válasza:
Hát te tudod, én azért egyelőre csak passziváltatnám magam a helyedben, én is azt fogom valószínűleg a következő félévben tenni.
Amit elkezdtél, érdemes azért befejezni, mi a baj a sulival, hogy ennyire nem érdekel?
6/13 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem érdekel, nem megy, utálom, nem szeretek tanulni sem.
2012. jan. 7. 16:33
7/13 anonim válasza:
Énse:)
Akkor menj ki külföldre egy kicsit, nyelvet is tanulsz, lóvéd is lesz, addig sem kell suliba járnod..
De én azért nem iratkoznék ki..válts szakot!Hanyadéves vagy most?
8/13 A kérdező kommentje:
2. éves vagyok és nem akarok külföldre menni, mert a párommal élek és nem akarom itt hagyni
2012. jan. 7. 16:41
9/13 anonim válasza:
Én egyet mondok, amit úgyse fogsz elhinni, de a munka kétszer keményebb lesz mint az egyetem.
10/13 A kérdező kommentje:
Elhiszem én, de ami nem megy az nem megy.
2012. jan. 7. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!