Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van valami jó alternatív...

Van valami jó alternatív pénzkeresési mód?

Figyelt kérdés
Az egyetemet elég rosszul viselem, nem is érdekel, valami olyan dolgot keresek, amiből meg lehetne élni, legális, és minimálbérnél jobban fizet. Gondoltam a katonaságra, tűzoltóságra,ötletek?
2012. jan. 7. 15:56
1 2
 1/13 tetris ***** válasza:
Vállalhatsz kutyasétáltatást.
2012. jan. 7. 16:04
 2/13 A kérdező kommentje:
hát sztem az nem fizet olyan jó, mondjuk ha nagyban csinálom, akkor lehet köszi
2012. jan. 7. 16:05
 3/13 anonim ***** válasza:
Diákmunka suli mellett?
2012. jan. 7. 16:16
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem diákmunka,hanem az egyetemet ott hagynám és csinálnék valamit, vagy egyéb képzésre jelentkeznék, fizikailag rendben vagyok.
2012. jan. 7. 16:22
 5/13 anonim ***** válasza:

Hát te tudod, én azért egyelőre csak passziváltatnám magam a helyedben, én is azt fogom valószínűleg a következő félévben tenni.

Amit elkezdtél, érdemes azért befejezni, mi a baj a sulival, hogy ennyire nem érdekel?

2012. jan. 7. 16:27
 6/13 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem érdekel, nem megy, utálom, nem szeretek tanulni sem.
2012. jan. 7. 16:33
 7/13 anonim ***** válasza:

Énse:)

Akkor menj ki külföldre egy kicsit, nyelvet is tanulsz, lóvéd is lesz, addig sem kell suliba járnod..

De én azért nem iratkoznék ki..válts szakot!Hanyadéves vagy most?

2012. jan. 7. 16:39
 8/13 A kérdező kommentje:
2. éves vagyok és nem akarok külföldre menni, mert a párommal élek és nem akarom itt hagyni
2012. jan. 7. 16:41
 9/13 anonim ***** válasza:
Én egyet mondok, amit úgyse fogsz elhinni, de a munka kétszer keményebb lesz mint az egyetem.
2012. jan. 7. 19:11
 10/13 A kérdező kommentje:
Elhiszem én, de ami nem megy az nem megy.
2012. jan. 7. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!