Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit jelent GLS-nél, hogy...

Mit jelent GLS-nél, hogy "ügyfeles adat fogadva, HU000"?

Figyelt kérdés
Vasárnap rendeltem budapesti házhozszállítással, azt írták, hogy a délig leadott rendelést két munkanapon belül kézbesítik, elvileg ma van az a második nap, de csak ma délben jött egy mail, hogy ezzel a számmal csomagot készítettek össze, amit feladás utáni napon megkapok. De ez az "ügyfeles adat fogadva, HU000" mit jelent? Ezek szerint még nincs átadva a csomag senkinek? Ilyenkor egyáltalán adnak még fel rendeléseket, vagy ne is reménykedjem benne, hogy holnap megjön?
2017. máj. 30. 20:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Annyit, hogy a bolt átadta a vevő adatait a GLS-nek. Ez kb. a folyamat eleje.

Felveszi a csomagodat este a futár a bolttól, beviszi a központba, onnan elmegy - ha másik városba - az adott legközelebbi elosztóba, és vagy aznap reggel vagy másnap reggel felveszi a helyi futár és kiviszi ahova kérted.

2017. máj. 30. 20:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha átírod a csomagazonosítót akkor mások csomagjait látod mikor jött ment stb.

pl itt van K. László csomagja

[link]

itt vági tudod követni hogy neki anno hogyan és meddig tartott

alulról felfelé van az időrend.

2017. máj. 30. 20:06
 3/4 A kérdező kommentje:
Most jött egy olyan, hogy beérkezés a HUB-ba. Akkor már esélyes, hogy holnap megjön? Gondoltam, Budapesten talán hamarabb kiviszik, mintha vidékre kértem volna.
2017. máj. 30. 20:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Mibe csomagolnak ezek, hogy egy 280 grammos könyv 1,3 kiló lett? Csak költői kérdés.
2017. máj. 30. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!