Mit jelent GLS-nél, hogy "ügyfeles adat fogadva, HU000"?
Figyelt kérdés
Vasárnap rendeltem budapesti házhozszállítással, azt írták, hogy a délig leadott rendelést két munkanapon belül kézbesítik, elvileg ma van az a második nap, de csak ma délben jött egy mail, hogy ezzel a számmal csomagot készítettek össze, amit feladás utáni napon megkapok. De ez az "ügyfeles adat fogadva, HU000" mit jelent? Ezek szerint még nincs átadva a csomag senkinek? Ilyenkor egyáltalán adnak még fel rendeléseket, vagy ne is reménykedjem benne, hogy holnap megjön?2017. máj. 30. 20:00
1/4 anonim válasza:
Annyit, hogy a bolt átadta a vevő adatait a GLS-nek. Ez kb. a folyamat eleje.
Felveszi a csomagodat este a futár a bolttól, beviszi a központba, onnan elmegy - ha másik városba - az adott legközelebbi elosztóba, és vagy aznap reggel vagy másnap reggel felveszi a helyi futár és kiviszi ahova kérted.
2/4 anonim válasza:
Ha átírod a csomagazonosítót akkor mások csomagjait látod mikor jött ment stb.
pl itt van K. László csomagja
itt vági tudod követni hogy neki anno hogyan és meddig tartott
alulról felfelé van az időrend.
3/4 A kérdező kommentje:
Most jött egy olyan, hogy beérkezés a HUB-ba. Akkor már esélyes, hogy holnap megjön? Gondoltam, Budapesten talán hamarabb kiviszik, mintha vidékre kértem volna.
2017. máj. 30. 20:35
4/4 A kérdező kommentje:
Mibe csomagolnak ezek, hogy egy 280 grammos könyv 1,3 kiló lett? Csak költői kérdés.
2017. máj. 30. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!