Ebay-en rossz postázási adat?
Az a helyzet h rendeltem Ebay-ről 1-2 dolgot és azon kezdtem el gondolkodni h az nem probléma-e hogy az utcám nevét angolul írtam be és nem magyarul, azaz:
Szent István Sugárút helyett Saint Stephen Avenue-t írtam.
Ez olyan mintha mennél külföldre egy hotelba vagy repülőjegyet vennél és a foglalásnál angolul írtad volna be a neved. Odaadod a személyid és láss csodát nem passzol.
Ha a postán megértik akkor valószínűleg ki is viszik, de ha nem akkor ciki van. Hivatalos tulajdonneveket nagyon ritkán fordítunk. Ahogy első is megírta, nekik csak az kell, hogy melyik országba küldjék, onnantól, hogy melyik utca az már az itthoni posta dolga.
Értem, köszönöm a válaszokat!
viszont akkor most tudnék valamit csinálni amivel jelezhetném, hogy nem jól adtam meg az utca nevet?
Nem tudsz. Ha már feladták a csomagot akkor ez van.
Amúgy nem értem a logikát abban, hogy miért kellett az utcanevet angolul írni.
Ezt ugye nem használtad? :D
5. Értem akkor csak reménykedhetek. Egyébként így utólag már én sem értem hogy miért angolul írtam.
6. XDD ez jó volt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!