Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyire igazsagos szerintetek...

Mennyire igazsagos szerintetek hogy nem jar nekem alberlet tamogatas ezen felul meg nekem kell befizetnem plusz adot?

Figyelt kérdés

Az adobevallasomat csinalom es jar kedvezmeny ha valaki alberletbe lakik. Csak hoppa, az allam szerint nekem "tul sok" a fizetesem es nem jar nekem kedvezmeny, sot meg nekem kell befizetnem mert kevesebbet adoztam.

A bokkeno epp az hogy ha olyan sokat keresek akkor hogy hogy nincs sajat lakasom? Mert nem engedhetem meg magmanak ezert elek alberletbe. Jo, persze tudnek lakast venni, de nem ujepitesut hanem csak valami lepukkant 30 nm-erest maximum! Hat kossz allambacsi szepen!!

2017. máj. 29. 11:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Érdekes,az adórendszerben más a felfogásuk.

Ott az kap a legtöbb adókedvezményt,aki a legjobban keres...

2017. máj. 29. 12:14
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

"Kulfold"

Hát nagyon nem tudom átérezni a problémádat.

Legközelebb előbb vizsgálj meg ilyen dolgokat és utána menj ki külföldre dolgozni. Nem utólag kell sírni, hanem előzőleg mérlegelni.

2017. máj. 29. 12:37
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi a gondod? Túlléped a keretet, ami miatt nem kapsz támogatást. Eleve már az fura hogy adnak azért mert te albérletben laksz. Én azt sem adnék. Mindenki oldja meg maga.
2017. máj. 29. 13:03
 14/14 anonim ***** válasza:
95%

"Kulfold"

Akkor miért Magyar politika kategóriába rakod???

2017. máj. 29. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!