Hol lehet lejárt élelmiszert forgalmazó boltot bejelenteni?
Vidéki vagyok, és elképesztő a helyzet. Folyamatosan lejárt dolgot veszünk, kb 4-6hónapja lejártakat. Az üdítőktől pedig konkrétan gyomorrontást kapok, annyira kifogásolható a minőségük. A nébih járt már kint, de soha nem kaptak büntetést, valahogy elsimítják "egymás közt". Csak az ember elgondolkozik, hogy miért nincs ezen változtatva, ma is csiri-csuri dolgokat vettem kb 2.000 Ft-ért, aminek több, mint a fele le van járva. Az összes üdítő, kockacukor, kristálycukor (pedig ezek nem 2 napig állnak el...), tej, kv tejszín, stb... alap élelmiszerek. Romlandóbbat (pl húsok, felvágottak, sajtok) már nem is veszek, de az embernek néha van pár rossz napja, mikor elfelejt ésszel vásárolni a városban, és kénytelen falun megvenni az ebéd hozzávalóit... (jó, az üdítő egyéb kategória 😉)
Én arra gondoltam, videófelvételt csinálok arról,hogy vásárolok, közel tartva a termékek lejárati dátumát....aztán a videót elküldeni illetékesnek, kérdés, hogy fognak-e vele foglalkozni, illetve nem kerülök-e bajba a video miatt....
Másrészt nálunk nyaral rokon gyermeke, 2 éves, alapból nagyon igényes gyomrú, nagyon nem tenne jót neki, ha egy ilyen incidens miatt mondjuk komolyabb gyomorproblémája lenne :(
Minek jársz ide? Pláne miért nem nézed meg a dátumot?
Amúgy tékozló homár
A legközelebbi bolt 30percre van busszal... amúgy kb 2 hónapja nem vásároltam itt, csak most volt muszáj...
Sajnos nem gondoltam, hogy olyan alapvető termékeknek is meg kell nézni a szavatosságát, mint pl. a cukor...
Csak az a szomorú, hogy vannak olyan emberek, akik nem tehetik meg, hogy beülnek a kocsiba és bemennek a városba, hanem kénytelenek itt vásárolni... idősek pl. Sajnálom őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!