Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kassán fogadnak el eurón...

Kassán fogadnak el eurón kívül más valutát is az üzletek?

Figyelt kérdés
Egészen pontosan Forintra gondolok.

2017. máj. 2. 14:40
 1/5 anonim ***** válasza:
nem
2017. máj. 2. 18:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Szlovákiában csak euroval lehet fizetni. De miért nem fizetsz kártyával? Elvileg a kártyával valo fizetés kulfoldon is ingyenes. Ha meg kis bufetokban akarsz vásárolni nem olyan nehéz találni egy váltot. Minden nagy bevásárlokozpontban van.
2017. máj. 3. 13:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Szóval kártyás fizetésnél nem számolnak fel semmilyen díjat pluszba? Na és általában az üzletekben, plázákban beszélnek angolul, ne adj Isten magyarul?
2017. máj. 3. 14:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Haver, nem Uzbegisztánba mész, SZlovákiába :D Ugyan az minden, mint Magyarországon. Ekonomiailag még elorébb is van. Minden uzletben beszélnek angolul (plázákban). Hát én szlovákiai vagyok, és magyarban fizetek kártyával, akkor nem von le rá a bankom semmi díjat. És a szlovák erste bankban vagyok. Ami a magyarokat illeti Kassán, még az is elofordulhat, hogy ha szerencséd lesz, találsz magadnak ott magyart, ott elég szép számban vannak. De már nem olyan nagy mértékben. Inkább angollal hamarabb fogsz már boldogulni, mint magyarral.
2017. máj. 4. 08:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen! :)
2017. máj. 4. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!