Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ismer valaki ilyen oldalt?

Ismer valaki ilyen oldalt?

Figyelt kérdés

Tőzsdézni szeretnék és egy olyan oldalt keresek ahol ingyen lehet regisztrálni demó számla kereskedéssel mindenféle befizetés nélkül. Az oldal vagy platform tartalmazza egy megadott időtávra való kereskedési opciót pl. (Jelen 15:58, -> 8000Ft 18:30-ra hogy emelkedni fog) ill. 1,2 és 5perces kereskedések. A demó számlán nyereséggel zárt ügyletek összegét jóváírják éles számlára (nem kötelező). Iforex, Optionfair kilőve..

Köszönöm a válaszokat!

2017. máj. 1. 06:42
 1/3 anonim ***** válasza:

"A demó számlán nyereséggel zárt ügyletek összegét jóváírják éles számlára (nem kötelező)"

A hét vicce... :D Köszi, jót mulattam ma reggel :D És bocs, de ezen muszáj nevetnem.

De ha esetleg mégis találnál ilyen oldalt, akkor azonnal kezdj el gyanakodni, mert akkor az tuti kamu és az életben nem fognak kifizetni.

Ja, jut eszembe, a veszteséget nem szeretnéd a számládra íratni, csak a nyereséget? :-)

És hogy ne azt gondold, hogy csak kötözködni jöttem, ismerek pár oldalt, de vagy nem demosak, vagy nem idősávosak - bár a múltkor láttam egy hasonlót, csak sajnos most annak nem ugrik be a neve.

2017. máj. 1. 08:20
 2/3 A kérdező kommentje:
Kössz a választ! viccesválaszoló;)
2017. máj. 1. 10:00
 3/3 anonim ***** válasza:

"A demó számlán nyereséggel zárt ügyletek összegét jóváírják éles számlára"

Orvos látott már?

2017. máj. 1. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!