Ismer valaki olyan oldalt, ahol munkajogásztól lehet kérdezni?
Figyelt kérdés
Találtam párat, de már egyik sem aktuális. Szóval olyan érdekelne, ahol választ is kapok.2012. jan. 18. 12:24
1/9 anonim válasza:
jogiforum.hu oldalon mindenféle jogász van.
De, ha összetettebb a kérdésed, arra interneten keresztül nem lehet válaszolni.
2/9 anonim válasza:
Szia!
Ha gondolod leírhatod a problémád és ha tudok segíthetek.
3/9 A kérdező kommentje:
Gyed-ről munkába visszatérés kapcsán lennének kérdéseim, természetesen nem örülnek a visszatérésemnek és megpróbálják ellehetetleníteni. Ebben tudsz segíteni? Pár konkrét kérdésem lenne.
2012. jan. 18. 18:09
4/9 anonim válasza:
Szia!
Igen tudok, egyébként jogász vagyok és én is gyed-en vagyok. Kérdezz bátran.
5/9 anonim válasza:
Kedves jogász válaszoló!
Én is kérdezhetek tőled? Gyes mellett mennék vissza dolgozni.
6/9 anonim válasza:
Szia!
Igen kérdezhetsz, az eredeti kérdezőnek elküldtem a válsazt privát üziben.
7/9 anonim válasza:
Nekem is segítségre lenne szükségem. Munkajog.. Szóval egy cégnél dolgozom 2009. márc 1-óta és 2012 március 7 kell bemennem utoljára mert megszünik a cég. Nem akarnak végkielégítést fizetni mert ugy értem el a három éves alsó határt hogy abban benne volt a 30napos felmondási idő. ez lehetséges? tényleg ne jár nekem egy hónap végkielégítés? köszönöm előre is.
8/9 anonim válasza:
Szia!
Elküldtem a választ privát üziben
9/9 anonim válasza:
Nekem is jogi segitségre lenne szükségem. Elképzelhető,hogy gyed-et nem tudom ujra igényelni és gyes mellett kötelező dolgoznom annak ellenére,hogy kérem a fizetés nélküli szabit? Mi több azt kérdezték mit csinálok ha elveszitem a munkám?Hát én felmondani nem szeretnék és nem hiszem hogy ők rendkivűli felmondással felmondhatnak gyerekápolási táppénz miatt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!