Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ismer valaki olyan oldalt,...

Ismer valaki olyan oldalt, ahol munkajogásztól lehet kérdezni?

Figyelt kérdés
Találtam párat, de már egyik sem aktuális. Szóval olyan érdekelne, ahol választ is kapok.
2012. jan. 18. 12:24
 1/9 anonim ***** válasza:

jogiforum.hu oldalon mindenféle jogász van.

De, ha összetettebb a kérdésed, arra interneten keresztül nem lehet válaszolni.

2012. jan. 18. 12:37
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha gondolod leírhatod a problémád és ha tudok segíthetek.

2012. jan. 18. 14:28
 3/9 A kérdező kommentje:
Gyed-ről munkába visszatérés kapcsán lennének kérdéseim, természetesen nem örülnek a visszatérésemnek és megpróbálják ellehetetleníteni. Ebben tudsz segíteni? Pár konkrét kérdésem lenne.
2012. jan. 18. 18:09
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen tudok, egyébként jogász vagyok és én is gyed-en vagyok. Kérdezz bátran.

2012. jan. 19. 13:56
 5/9 anonim válasza:

Kedves jogász válaszoló!

Én is kérdezhetek tőled? Gyes mellett mennék vissza dolgozni.

2012. jan. 20. 00:25
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen kérdezhetsz, az eredeti kérdezőnek elküldtem a válsazt privát üziben.

2012. jan. 20. 11:12
 7/9 anonim válasza:
Nekem is segítségre lenne szükségem. Munkajog.. Szóval egy cégnél dolgozom 2009. márc 1-óta és 2012 március 7 kell bemennem utoljára mert megszünik a cég. Nem akarnak végkielégítést fizetni mert ugy értem el a három éves alsó határt hogy abban benne volt a 30napos felmondási idő. ez lehetséges? tényleg ne jár nekem egy hónap végkielégítés? köszönöm előre is.
2012. jan. 23. 15:33
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Elküldtem a választ privát üziben

2012. jan. 24. 14:15
 9/9 anonim válasza:
Nekem is jogi segitségre lenne szükségem. Elképzelhető,hogy gyed-et nem tudom ujra igényelni és gyes mellett kötelező dolgoznom annak ellenére,hogy kérem a fizetés nélküli szabit? Mi több azt kérdezték mit csinálok ha elveszitem a munkám?Hát én felmondani nem szeretnék és nem hiszem hogy ők rendkivűli felmondással felmondhatnak gyerekápolási táppénz miatt....
2012. febr. 25. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!