Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Havi nettó 120ezer forintos...

Havi nettó 120ezer forintos fizetéshez melyik bankot ajánljátok? K&H vagy OTP? Illetve melyik számlacsomagot?

Figyelt kérdés
Azért e két bankot mondtam mert ezek vannak itt...

2017. ápr. 20. 19:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Személyesen...
2017. ápr. 21. 17:21
 12/13 anonim ***** válasza:

Én először OTP-s voltam, majd K&H-s lettem. Nem mennék vissza az OTP-hez, mert vannak ott felháborító dolgok.

24 éves koromban is K&H-s voltam, akkor a legkisebb okos számlacsomagom volt.

Jelenleg ez így néz ki:

Minimum plusz számlacsomag

havidíj 650 Ft

ha egy hónapban legalább a minimálbért (kb. 85 ezer jelenleg) utalják a számládra, akkor a havidíj felét visszakapod

ha van a számládon legalább 500 ezer Ft, akkor a havidíj felét visszakapod

ha utalnak legalább minimálbért és van a számlán legalább 500 ezer Ft-od, akkor a teljes havidíjt visszakapod, tehát nincs havidíj

havi 2 átutalás ingyenes (vagy 2 eseti és 2 rendszeres vagy összesen 2, ezt nem tudom)

havi 2 csoportos beszedési megbízás ingyenes

(az átutaláskor felszámolják a tranzakciós illetéket, kb. 0,3%, tehát 1000 Ft-onként 3 Ft)

ingyenes internetbank

ingyenes mobilbank

a számlacsomaghoz köthetsz olcsó baleseti életbiztosítást, ami nem egy nagy szám, de több, mint a semmi

2017. ápr. 21. 17:56
 13/13 anonim ***** válasza:
Pont most jött velem szembe egy ilyen hirdetés, hogy ha a k&h-nál nyitsz számlát kapsz 15000 forintot. De valami feltételeket teljesíteni kell, esetleg kérdezz rá, ha arra jársz.
2017. ápr. 22. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!