Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy tudnék pénzhez jutni?...

Hogy tudnék pénzhez jutni? 19F nem sokról lenne szó de rövid időn belül kellene.

Figyelt kérdés
hitel ,kölcsön ilyenek nem érdekelnek.
2017. ápr. 17. 16:50
 1/7 anonim ***** válasza:
62%

- szüleidtől kérsz

- barátaidtól kérsz

- eladsz gyorsan valamit

2017. ápr. 17. 16:55
 2/7 anonim ***** válasza:
62%
Alkalmi munka
2017. ápr. 17. 17:12
 3/7 A kérdező kommentje:
kb 2 napon belül kellene, alkalmi munkával nem jönne össze.
2017. ápr. 17. 17:13
 4/7 anonim ***** válasza:
62%
akkor kérj a szüleidtől vagy barátoktól.
2017. ápr. 17. 17:16
 5/7 anonim ***** válasza:
62%
Rabolj ki egy dohányboltot. De kb tényleg csak ilyen komolytalan válaszokat lehet adni a kérdésedre, mert minden normális lehetőséget kizártál.
2017. ápr. 17. 17:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Koldulj! De most komolyan. Egyre tobben csinaljak, mert sokkal tobbet lehet vele keresni, mint munkaval. Egy koldus osszeszed egyetlen ora alatt ilyen 3-4 ezer forintot is. Ors Vezer teren a Sugar es Arkad kozott is egy fiatal srac, papirjara rairva tobbek kozott az is, hogy "nem talaltam munkat". De mar evek ota ezzel ul ott egyhelyben a es dol hozza a love. Tavaly kivancsisagbol neztem, hat 8 perc alatt 1100 forint.. nah mondom jol van. El is kezdtem koldulni en is, megmondom oszinten es nem szegyelem, mert sokkal jobban keresek rengeteg embernel, akik dolgoznak.
2017. ápr. 17. 18:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Mit szeretnél hallani? Menj strihelni, gyors pénz
2017. ápr. 17. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!