Hogy tudnék pénzhez jutni? 19F nem sokról lenne szó de rövid időn belül kellene.
Figyelt kérdés
hitel ,kölcsön ilyenek nem érdekelnek.2017. ápr. 17. 16:50
1/7 anonim válasza:
- szüleidtől kérsz
- barátaidtól kérsz
- eladsz gyorsan valamit
3/7 A kérdező kommentje:
kb 2 napon belül kellene, alkalmi munkával nem jönne össze.
2017. ápr. 17. 17:13
4/7 anonim válasza:
akkor kérj a szüleidtől vagy barátoktól.
5/7 anonim válasza:
Rabolj ki egy dohányboltot. De kb tényleg csak ilyen komolytalan válaszokat lehet adni a kérdésedre, mert minden normális lehetőséget kizártál.
6/7 anonim válasza:
Koldulj! De most komolyan. Egyre tobben csinaljak, mert sokkal tobbet lehet vele keresni, mint munkaval. Egy koldus osszeszed egyetlen ora alatt ilyen 3-4 ezer forintot is. Ors Vezer teren a Sugar es Arkad kozott is egy fiatal srac, papirjara rairva tobbek kozott az is, hogy "nem talaltam munkat". De mar evek ota ezzel ul ott egyhelyben a es dol hozza a love. Tavaly kivancsisagbol neztem, hat 8 perc alatt 1100 forint.. nah mondom jol van. El is kezdtem koldulni en is, megmondom oszinten es nem szegyelem, mert sokkal jobban keresek rengeteg embernel, akik dolgoznak.
7/7 anonim válasza:
Mit szeretnél hallani? Menj strihelni, gyors pénz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!