Postapont? (kérdésed túl rövid, igen, tudom)
Pontosan úgy működik, ahogy leírtad. Kapsz majd egy értesítést (email vagy sms vagy mindkettő, azt nem tudom), bemész, személyi, fizetsz, elviszed.
Hát persze, hogy tudnak visszaadni a postán - hiszen ha csekket ad fel valaki, akkor is tudnak visszaadni :-)
Kártyával nem ajánlom, hogy fizess, mert némely tranzakció készpénz felvételnek minősül.
Nem kell túlbonyolítani a dolgot: ha nem egy Óriás postára mész (mint pl. Nyugati), akkor egyszerűen odamész az ablakhoz és elmondod, mit szeretnél. Max elküldenek egy másik ablakhoz.
múltkor rendeltem így, bementek és mondtam, hogy a postapontra jött xy számú csomagom, a csaj néz rám nagy szemekkel, hogy akkor most postán maradóra kértem...
a fene se érti már a postát, eddig én úgy tudtam, hogy ez két külön szolgáltatás, de franc se tudja már...lehet ők se...főleg az után, hogy ezentúl a levél nem lehet 2,5 cm-nél vastagabb, pedig még forgalomban vannak a postakész borítékok...de legfeljebb harmadáron postázunk a foxposttal :D
Csak a pontosság kedvéért: a Foxpost csomagautomatába postázás 399 ft, a postai csomagautomata 490 ft.
A postai házhozszállítás 950 ft, a Foxpostos 790 ft.
Postapontra 850-ért viszi a posta.
Szóval a harmadár az erős túlzás...
És azért azt tegyük hozzá, hogy lényegesen több postai csomagautomata van, mint amennyi Foxpost-os. Persze, ha valaki pont mellette lakik, az más... Nekem pl. Bp-en 1.400 ft-omba kerülne oda-vissza (eladóként), hogy megközelítsek egy Foxpost automatát.
Posta meg itt van mellettem, kb 30 m-re :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!