Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy 18 éve...

Miért van az, hogy 18 éve dolgozok és szinte semmim nincs aki meg tudva levő naplopó az meg tele van pénzzel?

Figyelt kérdés
Egy 20 éves kocsim van, albiba lakom a feleségemmel meg a fiammal és hónapról hónapra küzdünk, más "üzletembereknek" meg szép ház Audi, BMW, vagy hasonló, mellette nyaralás és habzsi dőzsi. Mit csinálnak azok jól én meg rosszul?

2017. ápr. 14. 16:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
39%
Kérdező mi akadályoz meg benne hogy egy bmw-s naplopó legyél mint azok?
2017. ápr. 14. 20:01
 12/20 A kérdező kommentje:
Először is a pènz! Meg az, hogy szerintem sokan nem becsületesen jutnak hozzá. Márpedig semmi sincs ingyen így ezeknek az embereknek is előbb-utóbb a sarkukra lépnek. Aki meg becsületes annak van valami hátszele vagy családi örökség vagy stb. Én nem örököltem senkitől semmit így csak azom van amiért megdolgoztam.
2017. ápr. 14. 21:32
 13/20 Fatal_3rror_ ***** válasza:
67%

" Csak valahogy sosem láttam meg semmiben azt a lehetőséget, hogy az aktuális biztos megélhetésemet fel tudjam adni úgy, hogy kockáztassak akár pár hónapig is."

Magyarul te sosem léptél, nem tettél semmit, de azért a másikat szidod mert jól megy neki a naplopás...

2017. ápr. 14. 21:33
 14/20 anonim ***** válasza:
67%

"ezeknek az embereknek is előbb-utóbb a sarkukra lépnek. "

Ja hogy azt már nem szeretnéd, csak a habzsi dőzsi járjon neked a semmire és stresszelned sem kelljen.

2017. ápr. 15. 08:52
 15/20 Fatal_3rror_ ***** válasza:

Utolsó hozzászólásod megerősített abban, hogy te egy igazi ízig-vérig proli vagy.

Nem elég hogy te semmit nem tettél, te vagy a mártír aki dolgozik, a megtestesült példakép. Mindenki más aki tőled többre viszi az lop, csal, hazudik, hátszele van, gazdag szülei vannak.

2017. ápr. 15. 11:08
 16/20 A kérdező kommentje:
Valószínű ezek szerint valami szemléletmód váltásra lenne szükségem, hogy kitörjek ebből a proli életformából! Ha van tipp akkor szívesen fogadom!
2017. ápr. 15. 11:31
 17/20 anonim ***** válasza:
47%
Kezdj el te is csalni, aztán rettegni, hogy jön a nav.
2017. ápr. 15. 14:41
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Neked egész egyszerűen a hited veszett el. Már nem hiszel semmiben, helyette félsz. És, hogy a félelmedet palástold a családodra és a gyerekeidre fogod, hogy szar az életed.

Nem kell becstelennek lenned, hogy jobb életed legyen. Elég, ha megtalálod a hited. A hited önmagadban, a családodban. A hitet abban, hogy többre vagy képes annál, mint ahol jelenleg vagy.

Ez után pedig kell egy kép. Egy kép a jövődről és a családod jövőjéről. Mert mindaddig, amíg nincs képed arról, hogy hogyan változtasd meg az életed, és hogy hogyan szeretnél élni a jövőben, addig KÉPTELEN leszel változtatni.

https://www.youtube.com/watch?v=gl_vsL5nrvg

2017. ápr. 15. 22:26
 19/20 anonim ***** válasza:
Hát szerintem azt, hogy nem tanulsz a munka mellett jobban fizető szakmát. 3 évvel az elvégzése után, már 15 éve több pénzt keresnél, abból tudnál megtakarítani akár vállalkozásra is.
2017. jún. 30. 21:51
 20/20 anonim ***** válasza:

Ilyen erővel szinte minden második ember írhatná, hogy:

"Miért van az, hogy körülbelül 60 Ft-os órabérért robotolok 18 éve, van hogy éhezünk, tízen lakunk egy lakásban és szinte semmink sincs, aki pedig európai és napi csak 9 órát dolgozik, annak meg van szebb, minőségibb, felszereltebb lakása és autója és tele van pénzzel?"

2017. jún. 30. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!