Miért van az, hogy 18 éve dolgozok és szinte semmim nincs aki meg tudva levő naplopó az meg tele van pénzzel?
"18 éve dolgozok"
Itt ba**tad el. Aki dolgozik, az nem ér rá pénzt keresni.
én akkor döbbentem rá erre, mikor előléptettek a volt munkahelyemen. több munka, nagyobb felelősség, mentálisan teljesen lefárasztott.. pénz ugyanannyi maradt..
Aztán több pénzt kértem és jöttek a süket szövegek:
"nem adhatunk többet, mint az előző kollégának aki ebben a pozícióban volt."
"nem megy most jól a cégnek, nem adunk többet"
aztán egy szép napon véletlen hozzáfértem a szerveren lévő "pénzügyek" mappához.
Középvezetőtől fölfele mindenki kapott év végi bónuszt, a legkisebb összeg 1 millió volt, és összesen 452 milla lett kiosztva bónuszként!
Ez persze arra az évre vetítve, amikor nekem beadták, hogy sz@rul megy a cégnek!
Na aznap be is adtam a felmondásomat azonnali hatállyal!
Azóta vállalkozó vagyok. Nincs ferrárim, se porschem, de itt legalább annyit keresek amennyit beleteszek a dologba! Tévedés, hogy gátlástalannak, erkölcstelennek kell lenni, meg át kell gázolni mindenkin. Ilyenre is van példa! De ha mondjuk van egy termék, amire van vevő, és csak én tudom előállítani... akkor azt nem fogom 10%os árréssel árulni.. hülye lennék. Ez nem gátlástalanság. Ez üzlet! Vevőt se verem át, én is jól járok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!