Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy 18 éve...

Miért van az, hogy 18 éve dolgozok és szinte semmim nincs aki meg tudva levő naplopó az meg tele van pénzzel?

Figyelt kérdés
Egy 20 éves kocsim van, albiba lakom a feleségemmel meg a fiammal és hónapról hónapra küzdünk, más "üzletembereknek" meg szép ház Audi, BMW, vagy hasonló, mellette nyaralás és habzsi dőzsi. Mit csinálnak azok jól én meg rosszul?

2017. ápr. 14. 16:35
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
86%
Vállalkoznak olyan dologba, amiben komoly nyereségük van.
2017. ápr. 14. 16:37
 2/20 anonim ***** válasza:
89%
üzletelnek és nem robotolnak éhbérért meg havi fizetésért.
2017. ápr. 14. 16:52
 3/20 anonim ***** válasza:
65%
Én is ugyanebben a cipőben járok,talán az a gond, hogy nem vagyok gátlástalan.
2017. ápr. 14. 16:58
 4/20 Estádio de Felchút ***** válasza:
94%

"18 éve dolgozok"

Itt ba**tad el. Aki dolgozik, az nem ér rá pénzt keresni.

2017. ápr. 14. 17:04
 5/20 A kérdező kommentje:
Azon kívül, hogy elmondhatom magamról, hogy milyen becsületes vagyok úgy érzem nem sok haszna van! A becsületemet nem tudom az asztalra tenni vacsora helyett! Másokat gazdagítunk akik be akarják adni, hogy nekik milyen nehezen megy, csak ezek az emberek közben jó módban élnek. Vállalkoznék éb is, csak az elindulással van a baj. A nincsből nehéz!
2017. ápr. 14. 17:07
 6/20 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem a Porscheval járó tulajdonos a munkahelyemnek, nem akarja senkinek sem beadni hogy neki milyen nehezen megy.
2017. ápr. 14. 17:09
 7/20 Fatal_3rror_ ***** válasza:
82%
Most nem azért mondom, de ilyen szempontból elsősorban magadban kell keresni a hibát. Tekintve hogy közel 20 év alatt nem voltál képes fejlődni, előre lépni...
2017. ápr. 14. 17:17
 8/20 A kérdező kommentje:
Igazad van biztos error! Csak valahogy sosem láttam meg semmiben azt a lehetőséget, hogy az aktuális biztos megélhetésemet fel tudjam adni úgy, hogy kockáztassak akár pár hónapig is. Mert ha nem jön be akkor a gyereknek meg a főbérlőnek nehéz beadni, hogy most nincs pénz kajára meg lakbérre!
2017. ápr. 14. 17:25
 9/20 anonim ***** válasza:
62%
Mert albérletet fizetsz ahelyett hogy saját lakást vennél hitelre fele akkora havi törlesztővel.
2017. ápr. 14. 18:22
 10/20 anonim ***** válasza:
96%

én akkor döbbentem rá erre, mikor előléptettek a volt munkahelyemen. több munka, nagyobb felelősség, mentálisan teljesen lefárasztott.. pénz ugyanannyi maradt..

Aztán több pénzt kértem és jöttek a süket szövegek:

"nem adhatunk többet, mint az előző kollégának aki ebben a pozícióban volt."

"nem megy most jól a cégnek, nem adunk többet"

aztán egy szép napon véletlen hozzáfértem a szerveren lévő "pénzügyek" mappához.

Középvezetőtől fölfele mindenki kapott év végi bónuszt, a legkisebb összeg 1 millió volt, és összesen 452 milla lett kiosztva bónuszként!

Ez persze arra az évre vetítve, amikor nekem beadták, hogy sz@rul megy a cégnek!

Na aznap be is adtam a felmondásomat azonnali hatállyal!

Azóta vállalkozó vagyok. Nincs ferrárim, se porschem, de itt legalább annyit keresek amennyit beleteszek a dologba! Tévedés, hogy gátlástalannak, erkölcstelennek kell lenni, meg át kell gázolni mindenkin. Ilyenre is van példa! De ha mondjuk van egy termék, amire van vevő, és csak én tudom előállítani... akkor azt nem fogom 10%os árréssel árulni.. hülye lennék. Ez nem gátlástalanság. Ez üzlet! Vevőt se verem át, én is jól járok!

2017. ápr. 14. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!