Miket kell ilyenkor elintezni?
#1 A céget nem rég alapította, még az iroda is építés/felújítás alatt van. 1000 + 1 dolga van. Ha már én vagyok az, aki ott szeretnék dolgozni, akkor hadd ne várjam el, hogy ezt is ALÁM TOLJA.
Mint mondtam van egy ilyen lehetőségem. 16 évesen nem hiszem, hogy valakinek albérletre / közlekedésre költenie kéne. Sem neked, sem az orvosis ismerősödnek NEM kellett (feltételezem). Az úgynevezett WC-papír minőségű végzettségemről, (AMI 16 ÉVESEN NAGYON IS ESÉLYES, HOGY NINCSEN, de egyébként ebbe kell belekötni) csak annyit, hogy szerintem vannak páran, akik ennek is örülnének. 16 évesen, hogyan tudnék egyetemre járni? Magyarázd el kérlek. Az, hogy kinek az ismerőse, és mégis hogyan, szerintem abba nem kéne belemennünk, mert én sem tudom, hogy kivel milyen kapcsolatban lehetsz. Nem tudhatod, hogy kit ismerek, honnan ismerek. (nem nagyzolásból, mielőtt belekötnél) Ez az egész ott dolgozósdi még csak úgy merült fel, hogy lehetne róla szó, úgyhogy arról, hogy miképpen, illetve milyen "beosztásban" tudnék ott dolgozni, arról még inkább ne tegyünk említést. Továbbá, nem Ő kért meg, hogy járjak utána, hanem engem is érdekel és lehet, hogy ez könnyebbséget okoz a jövőben. Kamu néppukkasztás... Én sem kérdőjelezem meg a matematikus/orvos ismerősöd állításait, miszerint hol dolgoznak, stb. Gondolom felnőtt ember vagy és beletudsz gondolni, hogy mi okom volna ilyet, vagy bármit hazudni/kitalálni... Továbbá, nem mint logisztikus kerülnék oda, hanem mint egy 16 éves. Nyilván nem a legnagyobb feladatokat kapnám, de tapasztalat szerzésnek (pl.: milyen egy irodában dolgozni) tökéletes volna. Amellett elleshetek bizonyos dolgokat, melyeket a későbbiekben hasznosítani tudok.
Szóval egy új cégnél/vállalkozásnál a jövendőbeli alkalmazott jár utána, miként tudják ott alkalmazni? :D
Mesélj még :)
10-es, kívülállóként nézve meg kell, hogy mondjam: hiába kötöttél bele a kérdezőbe (még akkor is, ha tényleg a logisztika csak felsőfokú végzettséggel ér valamit), a kérdezőnek bizony érettebb gondolkozása van, mint a Tiéd.
Nem értem, miért probléma az számodra, ha a kérdező előre utánajár dolgoknak és nem arra vár, hogy mindent készen alátoljanak :-)
Kérdező, nagyon tetszik, ahogy szép kulturáltan, pontról pontra szedve válaszoltál, nem "borult el az agyad" a kötözködés miatt :-) Jó látni, hogy a fiatalok között is vannak még értelmes, higgadt, kulturált emberek :-) (3-as vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!